• PRO TV
  • Cum au ajuns doi miri din Timișoara fără invitați la nuntă. Din 120 de invitații, tinerii au primit doar 33 de confirmări. Gestul neașteptat la care au recurs

Cum au ajuns doi miri din Timișoara fără invitați la nuntă. Din 120 de invitații, tinerii au primit doar 33 de confirmări. Gestul neașteptat la care au recurs

Cum au ajuns doi miri din Timișoara fără invitați la nuntă. Din 120 de invitații, tinerii au primit doar 33 de confirmări. Gestul neașteptat la care au recurs

Doi tineri din Timișoara se pregăteau pentru cel mai important eveniment din viața lor, însă mare le-a fost mirarea atunci când s-au trezit că nu au invitați la nuntă. După ce prietenii și apropiații i-au lăsat baltă în cea mai importantă zi din viața lor, cei doi au recurs la un gest neașteptat.

Gestul incredibil la care au recurs doi miri din Timișoara, după ce au rămas fără invitați la nuntă

Mireasa și-a spus durerea pe un grup destinat mireselor, aceasta a povestit cum a trimis 120 de invitații, dar a primit doar 33 de confirmări, cu doar câteva zile înainte de marele eveniment. Astfel, cei doi viitori soți s-au decis ca pentru restul de 87 de locuri neconfirmate să lanseze o invitație deschisă pe un grup destinat mireselor, iar cei care vor să le fie alături în cea mai importantă zi din viața lor sunt așteptați, mai mult, nu vor dar de nuntă.

„Bună seara, dragilor! Noi doi și o nuntă peste trei zile cu 33 de confirmări din 120 de invitații date. Asta e, mergem înainte. Am zis că, poate sunt oameni necunoscuți care ar participa la un eveniment al altor necunoscuți. Nu ne dorim dar de nuntă.
Am semnat un contract de minim 70 de meniuri, ni le asumăm.
O să fie frumos, o să fie unic.
Avem jocuri faine, suc de mere natural, sarmale la ceaun, antreuri la buffet și tort raw vegan. Dacă v-am convins, ne vedem duminică, 22/10/2023, la ora 15:00 la cununia religioasă, la 17:00 la masa festivă, locația este Province 1965 Timișoara!”, este mesajul transmis de tânăra din Timișoara, pe grupul de Facebook.

Postarea femeii a ajuns virală și pe TikTok, acolo unde oamenii au empatizat cu situația prin care cei doi trec și le-au transmis gândurile lor bune.
„Dacă eram acolo, pe cuvânt ca mergeam...dragii de ei/ Dacă eram din Timișoara..off știu ce înseamnă să nu îți vina invitații”, sunt doar câteva dintre comentarii.

@babana.1 #foryoupage #misiuneatiktok #tiktok #fyp ♬ sunet original - Babană Răzvan

Sursă foto: shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni