• PRO TV
  • Armin Nicoară se pregătește să anunțe sexul bebelușului: „În următoarele 3, 4 săptămâni...”. Soțul Claudiei Puican radiază de fericire

Armin Nicoară se pregătește să anunțe sexul bebelușului: „În următoarele 3, 4 săptămâni...”. Soțul Claudiei Puican radiază de fericire

Armin Nicoară se pregătește să anunțe sexul bebelușului: „În următoarele 3, 4 săptămâni...”. Soțul Claudiei Puican radiază de fericire

Armin Nicoară trece printr-o perioadă foarte frumoasă, deoarece s-a ocupat de organizarea unei surprize de zile mari, pentru Stana Stepănescu, una dintre colegele și prietenele sale.

Gallery

​Stana Stepănescu este însărcinată a doua oară, iar Armin Nicoară a fost una dintre persoanele care s-a bucurat foarte mult pentru ea. Pentru a marca acest eveniment special, artistul a făcut un gest demn de lăudat.

Armin Nicoară o va anunța pe Stana Stepănescu ce va avea

Stana Stepănescu nu știe dacă, de data aceasta, va avea o fată sau un băiat, iar vestea va fi dată prin intermediul unei piese pe care Armin o compune special pentru sarcina ei. Melodia încă nu este gata, dar, în cel mult o lună, misterul se va elucida.

Soțul Claudiei Puican are încă un motiv de bucurie, deoarece el este singura persoană care știe ce urmează Stana să aducă pe lume. Deoarece artista a vrut ca el să fie persoana care să dea vestea cea mare, saxofonistul nu a vrut să o facă într-o manieră oarecare.

Stana cu soțul ei au vrut ca doar eu să știu ce urmează să aibă ca și cum eu să-i fac baby shower (...) Stana nici acum nu știe ce are pentru că nu am finalizat textul.

Mai am de finalizat la text și, atunci, clar, într-o săptămână, două, ea va fi următoare care va afla și, atunci, în următoarele 3-4 săptămâni, pentru că vom filma melodia, o vom posta și, atunci, va afla toată lumea ce are Stana”, a povestit acesta, conform unui site de știri.

Armin Nicoară și Claudia Puican vor să aibă un copil

Nu de puține ori, cei doi artiști și-au exprimat dorința de a fi părinți, doar că problemele de sănătate ale lui Armin Nicoară îi pun în încurcătură. Saxofonistul are diabet, ceea ce înseamnă că bebelușul riscă să se nască și el cu această boală.

Mai mult decât atât, acesta este nevoit să urmeze un tratament strict și să acorde o atenție sporită stilului de viață, iar Claudia și Armin nu știu când vor reuși să întemeieze o familie.

 

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni