• PRO TV
  • „Povești de groază de spus pe întuneric”, filmul VOYO care te va face să dormi cu lumina deschisă

„Povești de groază de spus pe întuneric”, filmul VOYO care te va face să dormi cu lumina deschisă

„Povești de groază de spus pe întuneric”, filmul VOYO care te va face să dormi cu lumina deschisă

„Scary Stories to Tell in the Dark”, în română „Povești de groază spuse pe întuneric”, este un film de groază din 2019, regizat de André Øvredal, bazat pe seria de cărți pentru copii cu același nume, redactată de Alvin Schwartz. Pelicula poate fi vizionată pe VOYO, fiind numărul 1 în preferințe, în perioada de dinaintea Halloween-ului.

Ce premii a câștigat filmul „Povești de groază de spus pe întuneric”, de pe VOYO

  • Premiul BMI Film Music Award la premiile BMI Film & TV Awards 2020.
  • Premiul DGC Craft Award pentru montajul de sunet la premiile Directors Guild of Canada 2019.
  • Premiul Chainsaw Award pentru cele mai bune efecte de creatură la premiile Fangoria Chainsaw Awards 2020.
  • Premiul National Film and Television Award pentru cel mai bun film de groază/thriller la premiile National Film and Television Awards, USA 2019.

Care este distribuția filmului „Povești de groază de spus pe întuneric”, de pe VOYO

Filmul a fost regizat de André Øvredal. Scenariul a fost adaptat de frații Hageman, dintr-un scenariu al producătorului Guillermo del Toro, precum și Patrick Melton și Marcus Dunstan.

Printre actorii principali se numără Zoe Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush, Austin Zajur, Natalie Ganzhorn, Austin Abrams, Dean Norris, Gil Bellows și Lorraine Toussaint.

Care este intriga filmului „Povești de groază de spus pe întuneric”, de pe VOYO

Filmul se concentrează pe Stella și prietenii ei care întâlnesc un drifter misterios, Ramón, și descoperă un caiet sinistru de povești. În noaptea de Halloween din 1968, în orașul fictiv Mill Valley din Pennsylvania, trei adolescenți - Stella, Auggie și Chuck - îl păcălesc pe un bătăuș local pe nume Tommy Milner. Când Tommy și gașca lui îi urmăresc în represalii, cei trei se refugiază în mașina unui tânăr drifter pe nume Ramón Morales. Ei își încheie noaptea de Halloween vizitând casa presupus bântuită a familiei bogate Bellows, care a deținut odată moara locală de hârtie în anii 1890. Într-o cameră secretă, ei găsesc o carte de povești de groază scrise de Sarah Bellows, fiica adolescentă albino a familiei, care a fost acuzată de vrăjitorie când copiii orașului au început misterios să moară și ea s-a sinucis presupus în 1898 prin spânzurare.

Ce recenzii a primit filmul „Povești de groază de spus pe întuneric”

Filmul a fost bine primit de critici cu laude pentru reprezentările sale ale caracteristicilor horror din materialul său sursă și a ajuns să adune 105 milioane dolari la box office, devenind un succes financiar. Recenziile sugerează că filmul este o introducere bună în genul horror pentru tinerii spectatori și că are momente înfricoșătoare eficiente care sunt înfricoșătoare fără a fi extrem de sângeroase. De asemenea, este menționat că filmul are o abordare creativă pentru o premisă unică.

Foto: https://www.imdb.com/title/tt3387520/mediaviewer/rm1728743681

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni