• PRO TV
  • Șoferul omorât de Mario Iorgulescu consumase și el substanțe ilegale! Ce arată probele de la INML

Șoferul omorât de Mario Iorgulescu consumase și el substanțe ilegale! Ce arată probele de la INML

Șoferul omorât de Mario Iorgulescu consumase și el substanțe ilegale! Ce arată probele de la INML

Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier în 2019, soldat cu moartea unui bărbat de 24 de ani. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal consumase substanțe ilegale, iar rezultatele INML arată că și victima acestuia avea, în sânge, droguri! Iată despre ce este vorba

Gallery

​Miercuri, pe data de 18 octombrie, Curtea de Apel Bucureşti a dat publicităţii motivarea deciziei prin care Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv la închisoare 13 ani şi 8 luni pentru omor și conducerea vehiculului sub influența alcoolului și a substanțelor ilegale. Reamintim că în urma accidentului provocat de acesta în anul 2019, un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața.

Victima lui Mario Iorgulescu consumase și ea droguri

În urma publicării probelor de la INML s-a constatat faptul că și bărbatul ucis de Mario Iorgulescu consumase droguri înainte de a se urca la volan. Totuși, judecătorii susțin că acest lucru nu constituie un motiv pentru care fiul președintelui LPF să nu fie tras la răspundere.

„Din raportul medico-legal de necropsie emis de Institutul Naţional de Medicină Legală Bucureşti, au rezultat următoarele aspecte: Moartea lui (...) în vârstă de 24 de ani a fost violentă. Ea s-a produs prin hemoragie internă ca urmare a rupturilor de organe şi de vase mari, în cadrul unui politraumatism în care s-au mai constatat leziuni traumatice elementare, fracturi de bazin şi membre inferioare, multiple fracturi costale pe mai multe planuri, toate cu infiltrat sanguin în focar.

Leziunile traumatice s-au putut produce la data de 08.09.2019 prin lovire de corpuri dure şi prin lovire de corp/plan dur, posibil în circumstanţele unui accident rutier; între acestea şi deces există legătură directă necondiţionată de cauzalitate. Sângele recoltat aparţine grupului A, Rh (+). Examenul toxicologic (BA nr.983/14.01.2020) a pus în evidenţă benzoilecgonină 0,131 ľg/ml. Moartea datează din 08.09.2019. S-a menţionat faptul că benzoilecgonină este principalul metabolit al cocainei şi se formează în ficat prin metabolismul cocainei, ambii conducători auto implicaţi în evenimentul rutier fiind aşadar sub influenţa cocainei", se arată în raportul INML.

Ce spune mama tânărului care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu în 2019

Mama tânărului care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu susține că pedeapsa este prea mică pentru cât a fost umilit fiul lor în instanță.

„Mi se pare cam puţin pentru ce a făcut Mario Iorgulescu şi cât ne-a umilit în instanţa asta. Ne-a făcut copilul în toate felurile, şi drogat, cu toate că vina lui nu a fost nici măcar un pic. Suferinţă, durere, milă, dor mare de copilul meu, durere mare de copiii lui că au rămas fără tată”, a susținut Marinela Vicol, mama tânărului ucis, potrivit unui site de știri.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni