• PRO TV
  • Victor Pițurcă, apariție rară alături de nepotul său. Ipostaza inedită în care a apărut antrenorul pe o rețea de socializare

Victor Pițurcă, apariție rară alături de nepotul său. Ipostaza inedită în care a apărut antrenorul pe o rețea de socializare

Victor Pițurcă, apariție rară alături de nepotul său. Ipostaza inedită în care a apărut antrenorul pe o rețea de socializare

Victor Pițurcă este un bunic fericit și împlinit. Recent, antrenorul a fost surprins într-o ipostază inedită alături de nepotul său, Noah, fiul lui Alex Pițurcă din relația cu Cristina Ich.

Gallery

Victor Pițurcă a fost surprins în intimitatea familiei alături de micuțul Noah. Imaginile cu cei doi au fost făcut publice chiar de fiul său, Alex.

Cum a fost surprins Victor Pițurcă alături de nepotul său

Victor Pițurcă are doi nepoți, pe Antonia, fiul unicei sale fiice, Claudia Naboiu, și pe Noah, fiul lui Alex Pițurcă din relația cu influencerița Cristina Ich.

Alex Pițurcă și Cristia Ich și-au spus adio, asta după ce s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. În final, cei doi au ajuns la un numitor comun și au decis că cel mai bine este să meargă pe drumuri separate.

Cei doi se înțeleg foarte bine și sunt foarte implicați în creșterea lui Noah. Drept dovadă, în urmă cu o zi, Alex Pițurcă a postat, pe Instagram, un video în care Noah se află acasă la Victor Pițurcă, iar micuțul petrece timp cu bunicul său.

În imagini se poate observa că Victor Pițurcă este un bunic implicat și îi arată ceva lui Noah, moment în care Alex Pițurcă i-a filmat.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni