• PRO TV
  • Esther, porcul cu 1.5 milioane de urmăritori pe Facebook, a murit! Anunțul trist a strâns peste 200.000 de reacții, în câteva ore

Esther, porcul cu 1.5 milioane de urmăritori pe Facebook, a murit! Anunțul trist a strâns peste 200.000 de reacții, în câteva ore

Esther, porcul cu 1.5 milioane de urmăritori pe Facebook, a murit! Anunțul trist a strâns peste 200.000 de reacții, în câteva ore

În noaptea de joi spre vineri, pe pagina de Facebook „Esther the Wonder Pig” a fost făcut un anunț care a întristat peste un milion de oameni. Cel mai urmărit porc de pe rețelele de socializare a murit.

Gallery

​Povestea lui Esther „Porcul Minune” a luat naștere în urmă cu 11 ani, atunci când Steve Jenkins și Derek Walters au decis să o adopte. Aceștia, la vremea respectivă, au crezut că rasa din care provine este una de talie mică, însă de-a lungul anilor Esther a crescut considerabil, ajungând la greutatea de 272 kg. Cu toate acestea, părinții ei adoptivi au continuat să o iubească și să o îngrijească, devenind unul dintre cele mai cunoscute animale din online. 

Odată cu trecerea anilor, Steve și Derek au hotărât că este momentul ca Esther să devină un influencer, motiv pentru care i-au creat propriul ei cont de Facebook. Mai mult decât atât, aceștia au scris și o carte denumită „Esther the Wonder Pig: Changing the World One Heart at a Time”, dar și propriul lor sanctuar pentru animale de fermă.

Esther, cel mai urmărit porc de pe Facebook, a murit la vârsta de 11 ani

Vestea cea tristă a decesului a fost făcută în cursul nopții trecute, de către stăpânii lui Esther. Aceștia au scris:

„Salut, tuturor.

Nu există o modalitate ușoară de a spune asta, dar a sosit ziua pe care nimeni nu o aștepta. Esther a murit. A fost liniștită și pașnică în ultimele clipe din viața ei și a trecut în neființă lângă tatăl ei, Steve.

Înțelegem că mulți dintre voi au întrebări și vom răspunde la ele, dar acum trebuie să luăm o scurtă pauză pentru a procesa situația.

Chiar dacă Esther nu mai este cu noi fizic, memoria și moștenirea ei vor trăi pentru totdeauna. Esther este nemuritoare, și vom continua să arătăm lumii întregi că toate animalele merită să fie iubite la fel cum a fost ea.

Trimitem dragoste și gânduri fericite fiecăruia dintre voi. Știm că ați iubit-o la fel de mult ca și noi, și vă mulțumim pentru asta.”, a fost mesajul publicat pe Facebook. 

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni