• PRO TV
  • Cristina Bâtlan a trecut prin clipe grele. Ce se întâmplă cu fiul investitoarei de la Imperiul Leilor :„Am trecut prin tot felul de stări”

Cristina Bâtlan a trecut prin clipe grele. Ce se întâmplă cu fiul investitoarei de la Imperiul Leilor :„Am trecut prin tot felul de stări”

Cristina Bâtlan a trecut prin clipe grele. Ce se întâmplă cu fiul investitoarei de la Imperiul Leilor :„Am trecut prin tot felul de stări”

Cristina Bâtlan a trecut prin momente extrem de dificile. În urmă cu o zi, fiul ei a ajuns pe masa de operație.

Gallery

Cristina Bâtlan a stat cu sufletul la gură pe tot parcursul intervenției la care a fost supus fiul ei

Fiul Cristinei Bâtlan, Adi, a trecut printr-o intervenție chirurgicală la ochi. Investitoarea de la Imperiul Leilor a stat cu sufletul la gură pe tot parcursul operației la care a fost supus fiul ei și, în același timp, și-a ținut urmăritorii de pe Instagram la curent cu starea tânărului.

Afacerista a dezvăluit că Adi a trecut printr-o încercare foarte grea:

„Starea mea este de îngrijorare! Operația aparent simplă pentru mulți oameni, pentru Adi este o adevărată încercare, pentru că ochiul unui prematur nu devine niciodată adult”, a spus Cristina Bâtlan, pe story.

Cristina Bâtlan a răsuflat ușurată! Operația a fost un real succes

Cristina Bâtlan și-a expus toate gândurile pe pagina de Instagram, acolo unde a dezvăluit că operația a fost un succes, însă a trecut prin tot felul de stări:

„Sunt cea mai fericita mama! Speram, credem, apreciem! Mulțumim pentru tot ceea ce primim. Provocările si încercările prin care trecem ne fac mai puternici cand avem credință in Dumnezeu, ?. Am trecut prin tot felul de stări, iar orele petrecute pe culoarul secției de chirurgie si in spital au părut interminabile, grele, de nesuportat… însă, astăzi cele trei secunde in care am primit rezultatul pozitiv au șters toata durerea si vor dura toata viața. ❤️ Va recomand si vouă sa luați bucuria, sa o puneți in suflet si sa o păstrați toata viața! Va multumesc pentru ca ne sunteți alături, oameni minunați, prieteni dragi”, a scris Cristina Bâtlan pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni