• PRO TV
  • Irinel Columbeanu ia în calcul mascarea unui furt prin incendiul de la vila din Izvorani: „Nu s-au mai găsit pe pereți”

Irinel Columbeanu ia în calcul mascarea unui furt prin incendiul de la vila din Izvorani: „Nu s-au mai găsit pe pereți”

Irinel Columbeanu ia în calcul mascarea unui furt prin incendiul de la vila din Izvorani: „Nu s-au mai găsit pe pereți”

În anul 2020, Irinel Columbeanu a primit o nouă lovitură, după ce, rămas fără vila din Izvorani de ceva vreme, a aflat că aceasta a ars. Fostul milionar nu exclude ca incendiul să fi fost pus intenționat, pentru a se ascunde urmele unui jaf.

Gallery

​Anul 2020 a fost unul nefast pentru Irinel Columbeanu, după ce vila de la Izvorani a ars. Acesta a rămas fără casă în urmă cu mai mulți ani, după ce banca la care se împrumutase cu 5,5 milioane de euro l-a executat silit, deoarece nu a mai putut să își plătească datoriile.

Vila lui Columbeanu ar fi ars intenționat

În cadrul unei emisiuni televizate, Irinel Columbeanu a luat în calcul mai multe variante în ceea ce privește incendiul care a izbucnit în fosta lui vilă, în urmă cu trei ani. Fostul milionar susține că, cel mai probabil, cineva a furat anumite obiecte și vinovatul și-a șters urmele cu ajutorul focului, care fusese pus intenționat.

Fostul afacerist a vorbit cu șeful șantierului care a construit vila impunătoare și ambilor li s-a părut foarte suspect incendiul: „Am discutat cu el mai mult despre acest lucru- Cum s-a întâmplat, oare, să ia foc?”. (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Unele dintre cele mai valoroase pierderi au fost frescele, care nu s-au mai găsit pe pereți, lucru ce a fost confirmat și de doamna care este, în prezent, proprietara vilei. Oricum, dacă cineva, cum mă gândisem eu că a fost un foc pus ca să mascheze un furt, dacă ar fi luat acele fresce, ar fi trebuit să aibă o casă cam de aceleași dimensiuni”, susține Irinel Columbeanu.

Structura ieftină a casei ar fi putut produce incendiul

După focul pus intenționat pentru ștergerea presupuselor urme ale unui furt, Columbeanu mai are o teorie pe care o ia în calcul, și anume, fundația casei. Acesta a admis că a fost destul de zgârcit și a ales ca, în locul unei structuri de beton, să fie una de lemn, fiind responsabilă pentru o mai slabă izolare a cablurilor de electricitate.

„Este posibil să fi luat foc din această cauză. Mai era acolo și un UPS la subsol, care s-ar putea să fi fost și acesta una din cauze. Posibil să fi fost un scurt circuit și după aceea lemnul se autoaprinde”, a mai declarat fostul afacerist.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captură Video

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni