• PRO TV
  • Cum a început, de fapt, povestea de dragoste dintre Daniela Iliescu și Culiță Sterp: „L-am luat la mișto”. Cei doi logodnici se cunosc de 15 ani

Cum a început, de fapt, povestea de dragoste dintre Daniela Iliescu și Culiță Sterp: „L-am luat la mișto”. Cei doi logodnici se cunosc de 15 ani

Cum a început, de fapt, povestea de dragoste dintre Daniela Iliescu și Culiță Sterp: „L-am luat la mișto”. Cei doi logodnici se cunosc de 15 ani

Daniela Iliescu și Culiță Sterp formează o familie frumoasă și fericită și, în curând, vor spune „Da”, căci au început pregătirile de nuntă. Deși sunt împreună de aproximativ trei ani, cei doi logodnici se cunosc de când erau în liceu, fiind în aceeași clasă.

Gallery

​Daniela Iliescu și Culiță Sterp se cunosc de aproximativ 15 ani, dar au devenit un cuplu în urmă cu abia trei. „Vinovată” pentru acest lucru este chiar ea, care nu a avut încredere în intențiile artistului de la început.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp se cunosc din liceu

Amândoi au 30 de ani și se cunosc de aproximativ 15. Povestea lor seamănă cu cele din filmele de dragoste, în care iubirile din liceu trec testul timpului. Însă, lucrurile nu au fost atât de simple încă de la început, cel puțin pentru fiul mamei Geta.

Acesta o plăcea încă de atunci, doar că Daniela nu s-a lăsat atât de ușor impresionată. A crezut că îi fug ochii după femei, după ce a început să devină cunoscut și a ales să se axeze pe latura profesională, lăsându-l cu ochii în soare pe Culiță.

M-am întâlnit cu Ileana, cumnata mea. Ne-am dus, parcă, la munte și așa am început eu să vorbesc din nou cu Culiță. El îmi scrisese atunci, îmi răspunsese la un story. Eu l-am luat la mișto și, după, am început să mai vorbim și așa, cumva, începea să se contureze ceva”, a declarat aceasta.

Cu toate acestea, artistul nu s-a lăsat, a avut răbdare și, după ani și ani, Daniela a început să îl vadă cu alți ochi. Cei doi au început, din nou, să vorbească în timpul unei escapade la munte, dar a fost nevoie de multe insistențe din partea celui care a cerut-o de soție anul trecut.

„Eu mi-l aduceam aminte din liceu și eu nu am crezut vreodată că el poate să fie cumva și serios și să avem un alt gen de conversații”, a povestit Daniela, în cadrul unei emisiuni online.

Daniela a refuzat să îi fie iubită

După ce și-a făcut curaj să o întrebe dacă s-ar vedea într-o relație cu el, aceasta i-a dat răspunsul pe care nu dorea să îl audă. La acea vreme, Daniela își dorea foarte mult să se axeze pe propria persoană, iar relația nu reprezenta o prioritate pentru ea și nici situația „complicată” în care era la acea vreme nu îl ajuta.

Cu toate acestea, anul trecut, în timp ce se aflau în Turcia, pentru filmarea unui videoclip, Culiță Sterp a făcut pasul cel mare și a cerut-o de soție. Cei doi au dat vestea în mediul online, prin intermediul unor poze cu momentul emoționant.

 

Sursa foto: Instagram  

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni