• PRO TV
  • Anamaria Prodan a dat verdictul. Irinel Columbeanu, vinovat pentru tot ce i se întâmplă: „Trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”

Anamaria Prodan a dat verdictul. Irinel Columbeanu, vinovat pentru tot ce i se întâmplă: „Trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”

Anamaria Prodan a dat verdictul. Irinel Columbeanu, vinovat pentru tot ce i se întâmplă: „Trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”
Sursa: Instagram, captură video

Faptul că Irinel Columbeanu a ajuns la azil a stârnit multe reacții inclusiv în rândul persoanelor publice din România, iar Anamaria Prodan este una dintre ele. Impresara este de părere că fostul milionar a acționat greșit în perioada în care a avut bani, iar, acum, suportă consecințele.

Gallery

​Anamaria Prodan a spus sincer ce părere are despre situația în care a ajuns Irinel Columbeanu, la câțiva ani după ce și-a pierdut întreaga avere. Femeia de afaceri a spus clar și răspicat cum ar fi trebuit să procedeze acesta.

Anamaria Prodan îl consideră vinovat pe Irinel Columbeanu

Fostul soț al Monicăi Gabor nu s-a gândit nici măcar o clipă că va ajunge în această situație și, acum, se vede nevoit să găsească diverse soluții, pentru a face rost de banii pentru azil. Anamaria Prodan se numără printre persoanele care au fost vocale în acest sens.

Impresara a recunoscut că îl compătimește pe acesta, dar consideră că, în momentul în care a avut averea de peste 100 de milioane de euro, ar fi trebuit să își asigure bătrânețile, pentru a nu fi nevoit, acum, să aștepte la mila celor din jur.

„Eu sunt, cumva, om de fotbal, nu prea ştiu ce să vorbesc de mondenităţi, că nu mă uit decât la fotbal. Am auzit că Irinel Columbeanu este într-un azil. Îmi pare foarte rău! Eu îl ştiu de foarte mulţi ani. Eu cred că oamenii, în viaţă, trebuie să se gândească, cumva, să îşi aşeze bătrâneţea, să nu apuce vreodată să depindă de cineva.

Eu sunt femeie şi spun din punct de vedere al unei femei: nu aş depinde niciodată de un bărbat, sau de un prieten, sau să mă gândesc că cineva, cândva, mă va ajuta. Nu! Cred că trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”, a mărturisit femeia de afaceri, conform unui site de știri.

Irinel Columbeanu încă are pretendente

Chiar dacă se află la azil și nu mai are niciun ban, Irinel Columbenau nu a ieșit din joc. Fostul milionar de la Izvorani nu ducă lipsă de pretendente și pare că, în orice moment, ar putea începe o nouă relație.

În cadrul unei emisiuni televizate, fostul afacerist a mărturisit că a fost căutat de diverse „domnișoare” atât din România, cât și din America, iar Romanița Iovan, una dintre fostele lui iubiri, chiar l-ar fi căutat. Monica Gabor a făcut și ea un pas în această direcție și i-a dat mai multe mesaje, iar Irinuca, fiica lor, i-a trimis bani la azil.

 

Sursa foto: Instagram, Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni