• PRO TV
  • După 20 de ani, Britney Spears a dezvăluit că l-a înșelat pe Justin Timberlake: „Am ieșit într-o seară și am mers într-un bar spaniol”

După 20 de ani, Britney Spears a dezvăluit că l-a înșelat pe Justin Timberlake: „Am ieșit într-o seară și am mers într-un bar spaniol”

După 20 de ani, Britney Spears a dezvăluit că l-a înșelat pe Justin Timberlake: „Am ieșit într-o seară și am mers într-un bar spaniol”

Britney Spears și Justin Timberlake au format unul dintre cele mai populare cupluri din showbizul internațional și au fost idolii a milioane de tineri. Așa cum spune și cântecul artistului, au curs râuri de lacrimi când cei doi și-au spus adio și timp de două decenii a circulat zvonul că Britney ar fi fost infidelă.

Gallery

​Britney a făcut câteva dezvăluiri uluitoare în cartea sa de memorii „The Woman In Me”, care va fi lansată în 24 octombrie.

După ani de zvonuri, Britney a recunoscut că l-a înșelat pe Justin Timberlake cu dansatorul Wade Robson, scrie The Sun.

Artista a scris în cartea sa despre aventura cu Wade: „Am ieșit într-o seară și am mers într-un bar spaniol. Am dansat și am dansat...Am petrecut o noapte cu el”.

Britney susține că a fost vorba de o singură noapte și asta după ce a aflat că Justin s-a culcat cu altcineva. Vedeta a afirmat că i-a fost loială lui Justin ani de zile „cu acea singură excepție”.

Fosta „Prințesă Pop” mai spune că i-a mărturisit aventura lui Justin și că au reușit să treacă peste asta și să rămână împreună.

Fanii din Mexic, care au primit cartea cu o săptămână mai devreme după ce a fost pusă la vânzare din greșeală, susțin că Britney spune că Justin s-a culcat în secret cu două vedete, iar despre una dintre ele se crede că ar fi, Nicole Appleton, fostă membră a trupei de succes „All Saints”.

Britney și Justin s-au cunoscut în adolescență, pe vremea când erau colegi la Mickey Mouse Club. Cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri și au ținut ani buni prima pagină a ziarelor și revistelor din întreaga lume.

Britney a mărturisit în repetate rânduri că Justin Timberlake a fost marea ei iubire și totodată primul bărbat din viața ei. Cei doi s-au despărțit în 2002, însă nu au dezvăluit niciodată adevăratul motiv care s-a aflat în spatele despărțirii lor. La scurt timp după separare, Justin a scos piesa „Cry Me a River”, care s-a bucurat de un succes colosal. Britney a fost pusă rapid la zid, mai ales că din versurile și videoclipul melodiei, fanii au tras concluzia că vedeta i-a frânt inima lui Justin.

Cine este Wade Robson, coregraful cu care Britney Spears l-a înșelat pe Justin Timberlake

Wade Robson este unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi de peste Ocean. La apogeul carierei sale, Wade Robson a regizat videoclipuri muzicale și turnee mondiale pentru vedete precum Britney și trupa NSYNC a lui Justin.

De asemenea, a avut propria emisiune pe MTV, numită The Wade Robson Project, în 2003, și a fost invitat în cadrul emisiunii „So You Think You Can Dance” de pe Fox, scrie sursa menționată mai sus.

Wade s-a împrietenit cu superstarul pop Michael Jackson când era copil și s-a întâlnit cu nepoata starului, Brandi, timp de șapte ani.

În ultimii ani, a fost în atenția presei după ce l-a acuzat pe Michael Jackson de abuz sexual în controversatul documentar „Leaving Neverland”, în 2019.

Când regretatul artist a fost acuzat pentru prima dată de abuz sexual asupra copiilor în 1993, Wade le-ar fi spus polițiștilor că nu s-a întâmplat nimic între ei. În timpul procesului din 2005, Robson a declarat sub jurământ că Michael Jackson nu a avut niciodată un comportament nepotrivit față de el.

În 2013, la patru ani de la moartea „Regelui Pop”, Wade și-a schimbat poziția și a depus o cerere prin care s-a reluat procesul împotriva companiilor deținute de Michael Jackson. Wade Robson şi James Safechuck, un alt acuzator, au susținut în instanță că Michael Jackson i-a abuzat pe când erau copii. Cei doi au spus că aceste companii aveau responsabilitatea de a-i proteja.

Câțiva ani mai târziu, un judecător a decis că Wade Robson și celălalt acuzator nu pot da în judecată companiile lui Michael Jackson, pentru că societăţile nu aveau obligaţia de a avea grijă de ei.

Fotografii: Getty Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni