• PRO TV
  • O femeie care a făcut, timp de doi ani de zile, tratamente pentru cancer, a primit o veste-șoc! Ce au anunțat-o medicii

O femeie care a făcut, timp de doi ani de zile, tratamente pentru cancer, a primit o veste-șoc! Ce au anunțat-o medicii

O femeie care a făcut, timp de doi ani de zile, tratamente pentru cancer, a primit o veste-șoc! Ce au anunțat-o medicii

O femeie care a fost diagnosticată cu cancer și a trecut prin doi ani de tratamente a fost absolut șocată să afle că, de fapt, nu are și nu a avut niciodată afecțiunea pentru care se trata.

Megan Royle (33 de ani) a aflat că are cancer de piele în 2019 și a trecut prin nouă cicluri de tratament, dar și printr-o operație chirurgicală, ba chiar a optat să-și congeleze ovulele.
Doi ani mai târziu, greșeala a fost descoperită când s-a mutat cu locuința și un spital diferit i-a revizuit dosarul medical.

Acum ea va primi compesații de la spitalul care i-a greșit interepretarea analizelor și, inevitabil, și diagnosticul.

Acum, Megan spune că se chinuie să înțeleagă ce s-a întâmplat: ”Nu prea îți vine să crezi că acest lucru se poate întâmpla și nici până în această zi nu am o explicație. Am petrecut doi ani de zile fiind convinsă că am cancer, am trecut prin toate tratamentele posibil, iar acum mi s-a spus că nu am avut cancer deloc.

Ai crede că prima emoție, când afli un astfel de lucru, este să te simți ușurat, și într-un fel așa și a fost, dar aș spune că în cazul meu, cele mai puternice sentimente au fost furia și frustrarea”.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni