• PRO TV
  • Părintele Calistrat, declarații halucinante despre copiii supraponderali! Cum a tratat subiectul sensibil: „Zici că e zombie”

Părintele Calistrat, declarații halucinante despre copiii supraponderali! Cum a tratat subiectul sensibil: „Zici că e zombie”

Părintele Calistrat, declarații halucinante despre copiii supraponderali! Cum a tratat subiectul sensibil: „Zici că e zombie”

Duhovnicul de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași a lansat în spațiul public o serie de afirmații uluitoare cu privire la copiii dolofani, criticându-le aspru pe mame pe motiv că nu au destulă grijă de ei.

Gallery

​Părintele Calistrat, unul dintre controversații duhovnici care nu se feresc să comenteze de fiecare dată când au ocazia tot felul de subiecte sensibile, a făcut de data aceasta o afirmație halucinantă despre copiii care au o greutate peste cea normală.

Din dorința de a le da sfaturi mamelor care se confruntă cu aceste situații, părintele Calistrat a ajuns să le critice și, inconștient sau nu, să îi batjocorească pe cei mici. Fără ezitare, duhovnicul a spus, în cadrul unui interviu preluat de un post TV, că vede foarte des minori supraponderali și chiar le pune porecle, cum ar fi „iepurilă”, asta din cauza kilogramelor pe care le au.

Părintele Calistrat nu s-a abținut să recunoască și faptul că îi vede pe acești copii care se confruntă cu supraponderalitatea „rușinoși”, „zombie” sau „păianjeni”.

„Eu le mai spun la mame, măi du-te și fă-i un control copilului. Uită-te la tiroidă, vezi dacă e bună, vezi toate măsurătorile astea endocrine pentru că nu arată cum trebuie. Dacă el acum micuța are 40 de kilograme, ce faci când o să fie mare? Ei, dacă are poftă de mâncare! O fi având poftă de mâncare, dar tu du-te și controlează, bagă-l la un sport și atunci sigur că ne trezim cu copii din ăștia rușinoși așa, zici că sunt păianjeni când calcă, copii din ăștia sfioși zici că sunt niște pui de căprioară, parcă se tem să dea ”Bună ziua”.

Eu am unul pe care l-a botezat iepurilă, când vine așa la împărtășit, poate fi un băiat isteț și mama lui este o femeie energică și el stă așa cuminte zici că e un mic zombie și îi zic: Ce faci mă iepurilă de ce stai așa, iar ai băgat capul între umeri? Pieptul în față!”, a afirmat, fără scrupule, părintele Calistrat, conform sursei amintite.

Foto: Facebook, Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni