• PRO TV
  • Care era mâncarea preferată a lui Irinel Columbeanu pe vremea când era în topul celor mai bogați oameni din România. Până unde era în starea să meargă ca să mănânce acest preparat

Care era mâncarea preferată a lui Irinel Columbeanu pe vremea când era în topul celor mai bogați oameni din România. Până unde era în starea să meargă ca să mănânce acest preparat

Care era mâncarea preferată a lui Irinel Columbeanu pe vremea când  era în topul celor mai bogați oameni din România. Până unde era în starea să meargă ca să mănânce acest preparat

Irinel Columbeanu, controversatul om de afaceri, ajuns acum la sapă de lemn, și-a amintit de mâncarea preferată pe care o comanda pe vremea când își permitea orice. Preparatul a fost inclus chiar și în meniul de la nunta cu Monica Gabor.

Gallery

Ce mânca Irinel Columbeanu când avea bani

Luxul și opulența sunt acum de domeniul trecutului pentru Irinel Columbeanu. După ce a pierdut toată averea, fostul milionar a început să se confrunte cu probleme serioase atât din punct de vedere financiar, cât și medical.

Ajuns la un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu pare că s-a resemnat și își duce crucea, însă, cu toate acestea, banii încă sunt una dintre problemele care îl macină, în ciuda stilului de viața luxos pe care îl avea în urmă cu câțiva ani.

Pe vremea când afacerile în mergeau strună, Irinel Columbeanu călătorea foarte des în Franța, motiv pentru care începuse să își facă o rutină în a-și vizita de fiecare dată și restaurantul său preferat.

Citește și: Ce a mai rămas din „Palatul din Izvorani” a lui Irinel Columbeanu, după ce a fost mistuit de flăcări în 2020. Incredibil ce s-a găsit printre ruine. Irinuca ar rămâne surprinsă

Printre localurile de lux pe care le frecventa milionarul de la Izvorani se regăsea și un restaurant cu specific chinezesc din Paris, extrem de cunoscut.

Mâncarea lui preferată erau ghearele de pui în stil chinezesc, preparat care l-a cucerit iremediabil, astfel că l-a inclus și în meniul de la nunta cu Monica Gabor.

„Știu că i-am adus și bucătarului care s-a ocupat de prepararea meniului de la nuntă, am venit cu ele în avion, ca să ia exemplu și să încerce să le facă și cred că a reușit”, a declarat acesta într-un material video recent.

Plimbările la Paris au devenit acum doar o amintire pentru Irinel Columbeanu, care acum stă la azil și abia reușește să-și plătească cazarea.

Sursă foto: Facebook/ Captură video Youtube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni