• PRO TV
  • Actorul Burt Young, Paulie din seria Rocky, a murit la vârsta de 83 de ani. Reacția lui Sylvester Stallone

Actorul Burt Young, Paulie din seria Rocky, a murit la vârsta de 83 de ani. Reacția lui Sylvester Stallone

Actorul Burt Young, Paulie din seria Rocky, a murit la vârsta de 83 de ani. Reacția lui Sylvester Stallone
Sursa: Getty Images

Sylvester Stallone este în doliu, după ce unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, s-a stins din viață. Actorul Burt Young, care a jucat alături de Sly în seria Rocky, a murit la vârsta de 83 de ani.

Gallery

Burt Young, care a fost nominalizat la Oscar pentru prestațiile sale din filmele Rocky, s-a stins din viață la 8 octombrie, în Los Angeles. Fiica sa, Anne Morea Steingieser, a făcut anunțul, cu întârziere, pentru ca familia ei să beneficieze de intimtate în aceste momente grele. Fiica actorului nu a dezvăluit cauza morții.

Miercuri, Sylvester Stallone i-a adus un omagiu bunului său prieten și partener de film, într-un mesaj postat pe rețelele sociale.

Dragului meu prieten, Burt Young, ai fost un om și un artist incredibil, mie și lumii o să ne fie foarte dor de tine... Odihnește-te în pace”, a scris Sylvester Stallone pe Instagram.

Burt Young a jucat rolul cumnatului lui Rocky în seria cu același nume și, în ciuda unor conflicte cu boxerul, i-a fost cel mai loial dintre toți. Actorul a mai jucat în producții precum Chinatown, The Pope of Greenwich Village și Once Upon a Time in America. De asemenea, a avut numeroase apariții la televizor în seriale precum M*A*S*H, The Rockford Files, Baretta și Law & Order.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni