• PRO TV
  • Daniela Iliescu și Culiță Sterp se pregătesc să spună marele „Da”. Pregătirile pentru nuntă sunt în toi în familia Sterp: „Când mă gândesc câte sunt de făcut...”

Daniela Iliescu și Culiță Sterp se pregătesc să spună marele „Da”. Pregătirile pentru nuntă sunt în toi în familia Sterp: „Când mă gândesc câte sunt de făcut...”

Daniela Iliescu și Culiță Sterp se pregătesc să spună marele „Da”. Pregătirile pentru nuntă sunt în toi în familia Sterp: „Când mă gândesc câte sunt de făcut...”
Sursa: Instagram I culita.sterp

Culiță Sterp și Daniela Iliescu se apropie cu pași repezi de una dintre cele mai frumoase zile din viața lor. Cei doi vor ajunge, în curând, în fața ofițerului de stare civilă, dar, pe cât de mare este bucuria, pe atât de mare este stresul organizării petrecerii.

Gallery

​Daniela Iliescu și Culiță Sterp au tot ceea ce și-au dorit și tot ce le lipsește este actul de căsătorie, însă, nu mai este mult până în vor avea și pe acesta. Cei doi logodnici sunt aproape să facă pasul cel mare, însă nu au vrut să spună data la care va ave aloc marele eveniment.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au început pregătirile de nuntă

Daniela Iliescu și-a dorit foarte mult să fie cerută de Culiță și a avut parte de o cerere în căsătorie fabuloasă, într-un cadru de poveste. Recent, în cadrul unei emisiuni online, aceasta a recunoscut că petrecerea îi dă bătăi de cap.

„Eu mi-am dorit foarte mult. Ca femeie, îți dorești să fii cerută, dar, când mă gândesc câte sunt de făcut cu o nuntă și noi suntem cu planificări, nu pot să vă dau multe detalii, dar voiam să știu eu că mă cere”, a declarat logodnica lui Culiță Sterp.

Ambii au înțeles ce înseamnă o petrecere mare, în momentul în care au trebuit să organizeze botezul lui Milan, fiul lor, lucru care i-a pregătit pentru propria lor petrecere. Amândoi abia așteaptă să facă pasul cel mare, dar, mai întâi, trebuie să încheie tot ceea ce ține dorganizare.

„Când mă gândesc, mi se pare mult. Noi am avut botezul lui Milan prima dată și ne-am bătut capul cu toate detaliile și o petrecere de genul ăsta mi se pare foarte greu de organizat”, a mai spus aceasta.

Cum a avut loc cererea în căsătorie

Culiță s-a asigurat că cererea în căsătorie avea să fie una de poveste, exact așa cum prietena lui și-a dorit încă de la început. Prin urmare, cu ceva timp în urmă, a întrebat-o ce loc i-ar plăcea, dar și ce inel ar vrea să primească.

Mai mult decât atât, Daniela era convinsă că iubitul ei nu va face pasul cel mare, deoarece nu s-a dat de gol cu absolut nimic, iar, pentru ca planul să iasă așa cum și-a dorit, a rugat-o să se ocupe de cazări.

„Nu mi-a dat deloc de înțeles, pentru că mă tot ruga să-l ajut cu cazarea. Noi mergeam acolo să filmeze el un videoclip și mă tot ruga să-l ajut cu locații faine. Eu mă gândeam că un bărbat le aranjează pe toate și după mă cere. Mi-a zis după că, dacă le aranja, m-aș fi prins. Așa, credeam că am mers acolo doar ca să filmăm”, a mai mărturisit Daniela.

Sursa foto: Facebook, Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni