• PRO TV
  • Irinel Columbeanu face ravagii printre domnișoare și din azil: „Vor să vină să mă vadă”. Fostul milionar continuă să atragă femeile ca un magnet

Irinel Columbeanu face ravagii printre domnișoare și din azil: „Vor să vină să mă vadă”. Fostul milionar continuă să atragă femeile ca un magnet

Irinel Columbeanu face ravagii printre domnișoare și din azil: „Vor să vină să mă vadă”. Fostul milionar continuă să atragă femeile ca un magnet

Chiar dacă are probleme de sănătate și financiare, pretendentele nu au încetat să apară pentru Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri preferă să țină detaliile pentru el, chiar dacă au început să apară zvonuri despre situația lui sentimentală.

Gallery

​Nu mai este bărbatul de odinioară, dar Irinel Columbeanu continuă să atragă femeile ca un magnet. Fostul soț al Monicăi Gabor este căutat de reprezentantele sexului frumos, unele dintre ele chiar de peste ocean, multe vrând chiar să vină să îl viziteze.

Irinel Columbeanu este curtat, în azil

Nimic nu pare să stea în calea lui Irinel Columbeanu când vine vorba de femei. După mai multe relații eșuate, fostul milionar din Izvorani începe, din nou, să facă „victime”. În cadrul unei emisiuni televizate, acesta a recunoscut tot ceea ce se întâmplă în viața lui amoroasă.

Acesta a mărturisit că „au mai apărut” diverse domnișoare, dar nu a vrut să spună cine sunt, menționând că nu sunt doar din România, ci și din America. Mai mult decât atât, domnișoarele respective pare că nu se mulțumesc doar cu o convorbire, două, ci vor să îl și vadă, chiar la azil.

Fostul soț al Monicăi Columbeanu le primește cu brațele deschise, dar singura condiție este să țină cont de programul de vizite. „Au mai apărut, dar mie îmi place să fiu discret. Și nu numai din România, chiar și din America.

Sunt niște domnișoare care vor să vină să mă vadă acolo, le-am spus: «Cu mare plăcere, oricine mă poate vizita». Nu sunt permise vizitele seara, după ora 19”, a spus Irinel Columbeanu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Irinel Columbeanu, căutat și de femeile din trecutul său

Irinel Columbeanu a fost la fel de sincer și când a venit vorba de femeile care l-au căutat și care au făcut parte din trecutul său. Romanița Iovan a schimbat mai multe mesaje cu fostul om de afaceri și, momentan, în afară de ea și de Monica, nimeni nu s-a mai interesat de el.

În ceea ce o privește pe Ana Lesko, acesta continuă să o urmărească pe rețelele de socializare și vede tot ceea ce postează. Cu toate acestea, între ei, lucrurile nu au avansat și nu s-a concretizat nicio discuție, iar Irinel Columbeanu a ținut să precizeze că nu bate niciun apropos cu această afirmație.

„Am mai primit niște postări de-ale ei la care m-am uitat, asta a fost singurul mod de a comunica, dacă această modalitate poate fi considerată așa. Nu vreau să-i fac niciun proces de intenție”, a mai declarat fostul afacerist.

Sursa foto: Facebook, Instagram, captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni