• PRO TV
  • A venit ambulanța la palatul lui Gigi Becali. Ce s-a întâmplat

A venit ambulanța la palatul lui Gigi Becali. Ce s-a întâmplat

A venit ambulanța la palatul lui Gigi Becali. Ce s-a întâmplat

În cursul zilei de miercuri, 18 octombrie 2023, o ambulanță SMURD a fost chemată la Palatul lui Gigi Becali. Locuitorii din Pipera s-au speriat, crezând că s-a întâmplat ceva cu patronul FCSB. Iată care era, de fapt, adevărul!

Gallery

Gigi Becali, pe numele său real George Becali, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni din România, acesta făcându-se remarcat în spațiul public atât ca om de afaceri, politician și fost finanțator al echipei de fotbal FCSB. 

În cursul zilei de miercuri, la ora prânzului, o ambulanță a fost chemată la palatul acestuia. Oamenii s-au speriat, crezând că patronul FCSB a pățit ceva, însă adevărul era cu totul altul. Un om al străzii, cunoscut că își face veacul în jurul proprietății lui Becali, a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

Ambulanța a ajuns imediat în fața palatului latifundiarului din Pipera și a acordat îngrijri medicale persoanei în cauză.

Palatul lui Gigi Becali este un magnet pentru oameni

De-a lungul anilor, la palatul lui Gigi Becali s-au adunat foarte mulți oameni. Aceștia caută sprijin și ajutor financiar de la patronul FCSB, iar unii dintre ei chiar au noroc în acest sens. De exemplu, în anul 2018, latifundiarul din Pipera i-a oferit unui copil orfan de tată câteva sute de lei.

În preajma sărbătorilor de iarnă, colindătorii fac coadă la palatul lui Gigi Becali, știindu-l un om sufletist. 

Sursă foto: Gigi Becali/Facebook, Arhivă PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni