• PRO TV
  • Irina Rimes este pregătită să îmbrace rochia de mireasă. Artista vrea să aibă trei nunți, în trei țări diferite:„O nuntă pentru Smiley”

Irina Rimes este pregătită să îmbrace rochia de mireasă. Artista vrea să aibă trei nunți, în trei țări diferite:„O nuntă pentru Smiley”

Irina Rimes este pregătită să îmbrace rochia de mireasă. Artista vrea să aibă trei nunți, în trei țări diferite:„O  nuntă pentru Smiley”

Irina Rimes este pregătită să facă, din nou, pasul cel mare. Artista a luat pe toată lumea prin surprindere când a dezvăluit că plănuiește să aibă trei nunți, în trei țări diferite.

Gallery

Antrenoarea de la „Vocea României” s-a gândit deja cum va arăta nunta ei, chiar dacă nu știe când va avea loc marele eveniment. Spre surprinderea tuturor, Irina Rimes nu va avea o sigură petrecere de nuntă, ci trei.

La ce locații s-a gândit Irina Rimes pentru cele trei nunți ale sale

Irina Rimes nu plănuiește să se mărite prea curând, însă ia în calcul cum va arăta cel mai important eveniment din viața ei.
Antrenoarea de la „Vocea României” plănuiește să aibă trei nunți.

„M-am gândit la trei, dar cred că e prea mult. Trei în sensul în care aș face una în vestul Franței. Smiley mi-a spus că vine la nunta mea numai dacă îl chem în Franța la un chateau. Și atunci, am zis că fac o nuntă pentru Smiley”, a spus cântăreața, pentru digifm.ro

Artista a precizat că a doua petrecere va fi în România: „Aș face o nuntă aici pentru toți prietenii, colegii, pentru oamenii cu care lucrez”

Când vine vorba de tradiții, Irina Rimes a spus că acestea vor fi respectate cu strictețe la nunta care va fi organizată în Republica Moldova.

„Aș mai face o nuntă acasă, în curte la părinții mei cu toate rudele mele. Aș face o nuntă moldovenească „din talpă” cu mese întinse dintr-un capăt până-n altul, cu beculețe și cu lăutari care să vină să-ți cânte pe la mese”, a mai spus aceasta pentru sursa citată.

Cântăreața a ajuns la concluzia că vrea trei nunți, motivul fiind acela că vrea să împace pe toată lumea, dar mai ales pe părinții săi.

„Mama cu tata au fost la multe nunți și acum dacă le spun că nu fac nuntă în Moldova, mă ceartă: Noi la câte nunți am fost și am pus bani pentru tineri, acum trebuie să vină și ei la noi. Bine, mama, facem!”, a povestit amuzată Irina Rimes.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni