• PRO TV
  • Oana și Viorel Lis, unul peste altul într-un scaun cu rotile! Cum s-au putut fotografia

Oana și Viorel Lis, unul peste altul într-un scaun cu rotile! Cum s-au putut fotografia

Oana și Viorel Lis, unul peste altul într-un scaun cu rotile! Cum s-au putut fotografia

Împreună la greu! Oana Lis a publicat o imagine în mediul online în care apare alături de Viorel Lis într-o ipostază mai puțin obișnuită.

Gallery

​Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc și nu de puține ori au șocat publicul atât cu declarațiile lor, cât și cu modul de a se afișa în mediul online. În acest moment, cei doi trec printr-o perioadă destul de dificilă, dar asta nu îi împiedică să zâmbească în continuare.

De curând, soția fostului edil al Capitalei a publicat o fotografie în care apare într-o ipostază neobișnuită alături de el, iar fanii au reacționat imediat: „Vrei să facă și hernie?”. Cei doi au fost internați într-un spital din București timp de o săptămână pentru a-și face mai multe investigații medicale, iar apariția lor după externare a luat prin surprindere pe toată lumea.

VEZI IMAGINEA CONTROVERSATĂ ÎN GALERIA DE MAI SUS

După ce a fost acuzată că ar vrea să îl lase la azil pe Viorel Lis, Oana a reacționat imediat și a explicat cum stă, de fapt, situația.

„Nu vreau să fiu un caz de victimizare, ci de a găsi resurse să te descurci într-o situație grea la nivel financiar și am găsit o resursă de a mă descurca. Vineri am ieșit din spital, nu a știut nimeni, eu n-am declarat nimănui din presă că am fost la spital, am fost 10 zile cu Viorel internată, pentru că am vrut să ne vedem de sănătate, să stăm liniștiți, dar a apărut această știre.

M-a enervat, eu sunt obișnuită cu tot felul de știri, dar acolo în spital să citești că l-ai lăsat pe Viorel la azil, că te-au evacuat din cauza ploșnițelor, îmi era rușine de medici, de personal, de oamenii de acolo care mă tot întrebau. Pe lângă asta, erau doamnele acelea din saloane mai sensibile, care atunci când îl vedeau pe Viorel erau să facă infarct, că știau că e mort, de două zile citiseră în ziar că e mort”, a povestit Oana Lis în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

​Foto: Facebook, Instagram/Oana Lis

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni