• PRO TV
  • Tzancă Uraganu predă matematică pe TikTok! Videoclipul a devenit viral în doar câteva ore

Tzancă Uraganu predă matematică pe TikTok! Videoclipul a devenit viral în doar câteva ore

Tzancă Uraganu predă matematică pe TikTok! Videoclipul a devenit viral în doar câteva ore

Tzancă Uraganu a început o nouă activitate pe rețelele de socializare: predă matematică. Videoclipurile cu el în care explică diverse noțiuni ce țin de științele exacte au făcut înconjurul internetului, în doar câteva ore.

Gallery

​Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de manele de la noi din țară. Acesta se bucură de un succes uriaș datorită pieselor sale ritmate, pe care majoritatea românilor le fredonează. Totuși, se pare că acesta nu este singurul talent al cântărețului.

Zilele trecute, pe rețelele de socializare s-au viralizat mai multe videoclipuri în care Tzancă Uraganu predă matematică. Oamenilor nu le-a venit să creadă că Andrei Velcu, pe numele său real, cunoaște noțiuni ce țin de științele exacte și chiar le explică, pe înțelesul tuturor.

@bacalaureatmate.ro Răspunde lui @David1001 Domn profesor Tzanca. Lecția 3: Intervale. Pentru meditații periculoase la matematică lăsați mesaj pe instagram. #tzanca #matematica #romania #intervale #scoala #aivoice #pamflet ♬ sunet original - BacalaureatMate.ro

Se pare că Tzancă Uraganu este implicat într-un proiect alături de „Bacalaureatmate.ro”, în care le explică copiilor noțiunile pentru examenul maturității. În secțiunea de comentarii, fanii îi lasă tot felul de întrebări:

@bacalaureatmate.ro Răspunde lui @horea.dobai Domn profesor Tzanca. Lecția 2: Teorema Bisectoarei. Pentru meditații periculoase la matematică lăsați mesaj pe instagram. #tzanca #matematica #romania #scoala #aivoice ♬ sunet original - BacalaureatMate.ro

Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară: „Mersi rege!” // „Am notat domn’ profesor Tzanca. Revin la urmatoarea lectie” // „Dacă ai face cateva melodii cu tema asta,nu ar mai avea nevoie copiii de meditatii”

Ce studii are Tzancă Uraganu 

Tzancă Uraganu a fost întotdeauna sincer, mai ales când a fost vorba despre studiile pe care le are. Acesta a recunoscut că a absolvit doar 10 clase și că a renunțat la școală pentru pasiunile sale: inițial fotbalul, apoi muzica.

„Mergeam la școală, îmi plăcea să merg la școală, la antrenamente. Am făcut și eu vreo 10 clase și eram cu fotbalul și cu școala, și cu gagicile, dar mai puțin așa, nu chiar ca acum. Asta făceam, antrenament, la școală și întâlniri. Mi-a plăcut muzica de mic copil, dar mi-a plăcut şi fotbalul, şi nu ştiam pe care dintre ele să aleg. Prima dată am jucat fotbal, după am început să cânt, şi când am văzut că merge mai bine pe partea de muzică, am renunţat la fotbal.”, a declarat Tzancă Uraganu, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Sursă foto: Tzancă Uraganu/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni