• PRO TV
  • Ce a mai rămas din „Palatul din Izvorani” a lui Irinel Columbeanu, după ce a fost mistuit de flăcări în 2020. Incredibil ce s-a găsit printre ruine. Irinuca ar rămâne surprinsă

Ce a mai rămas din „Palatul din Izvorani” a lui Irinel Columbeanu, după ce a fost mistuit de flăcări în 2020. Incredibil ce s-a găsit printre ruine. Irinuca ar rămâne surprinsă

Ce a mai rămas din „Palatul din Izvorani” a lui Irinel Columbeanu, după ce a fost mistuit de flăcări în 2020. Incredibil ce s-a găsit printre ruine. Irinuca ar rămâne surprinsă

Imagini dezolante cu vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu au ajuns pe internet. „Palatul din Izvorani” a fost mistuit de flăcări în 2020, de atunci nu s-a mai făcut nimic pentru ca imobilul să fie repus pe picioare.

Gallery

În 2020, înainte să fie mistuită de flăcări, vila lui Irinel Columbeanu de la Izvorani se vindea cu 3,9 milioane de euro şi 15.000 de euro dacă se dorea să fie închiriată.

„Da, vila de la Snagov se poate cumpăra sau închiria. Nu aş vrea să fie marketată drept “palatul de la Izvorani”, mai ales că de opt ani nu se mai află în proprietatea lui Irinel Columbeanu. Imobilul arată foarte bine, este spaţios şi se poate închiria pentru preţul de 15.000 de euro. A cui este acum, din păcate, nu vă pot comunica. Vă mulţumesc!”, confirma președintele agenției, Eduard Mircea Uzunov, la acea vreme, pentru Click!

Citește și: Ce decizie a luat Irinuca, după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Nimeni nu se aștepta la asta

Ce obiecte au fost găsite printre ruinele „Palatului din Izvorani”

Vila în care Irinel Columbeanu și Monica Gabor au locuit ani buni, la Izvorani, însușește un teren 10.000 mp, 2.500 mp construcție, care acum este în paragină. La vremea respectivă, vila avea 15 dormitoare, saună, piscină interioară și exterioară, ponton și cinci bărci.

Totul a rămas acum doar o amintire frumoasă pentru Irinel Columbeanu. În ultimii ani, fostul milionar s-a confruntat cu probleme financiare serioase, dar și cu probeleme de sănătate.

„Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională. Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente”- aceasta este descrierea folosită de o agenţie imobiliară care vinde proprietăţi de lux, la acea vreme, potrivit sursei citate.

După ce o perioadă lungă s-a luptat să trăiască de pe o zi pe alta cu banii economisiți, Irinel Columbeanu a decis să se mute la azil, iar acum poate răsufla ușurat.

Pe internet a început să circule un video cu vila de la Izvorani care a fost mistuită de flăcări în 2020.

Citește și: Irinuca i-a sărit în ajutor tatălui ei. Câți bani i-a trimis lui Irinel Columbeanu, la azil

În urma vilei impunătoare cu piscină și 15 dormitoare au rămas doar ruine.
Printre rămășițele „Palatului din Izvorani”, care a fost prădat de hoți după incendiu, au rămas câteva rămășițe din mobilierul scump pe care Irinel Columbenau îl deținea la acea vreme.

Mai mult, printre ruine, a fost găsită și o poză cu Irinuca, de pe vremea când locuia cu tatăl ei, în timp ce Monica Gabor deja se stabilise în SUA. A mai fost găsit și mobilierul distrus, precum și un stender cu haine, probabil ce a mai rămas după incendiu, 

Imaginile sfâșietoare cu vila de la Izvorani au devenit virale, cu siguranță, Irinel Columbeanu ar suferi enorm dacă ar vedea imaginile.

@anastasia_addams888 Dati like daca vreti sa postez si partea a doua cu etajul! #fyp #foryou #foryoupage #irinelcolumbeanu #pentrutine ♬ sunet original - Anastasia Addams

Sursă foto: TikTok/ Facebook/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni