• PRO TV
  • Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară de la azil. Ce spune patronul: „Nu pot să-l țin la infinit”

Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară de la azil. Ce spune patronul: „Nu pot să-l țin la infinit”

Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară de la azil. Ce spune patronul: „Nu pot să-l țin la infinit”

Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară de la azilul de bătrâni din Ghermănești, al cărui patron este Ion Cassian. Bărbatul a susținut public că nu îl va putea ajuta la nesfârșit pe fostul om de afaceri, dacă nu îi oferă bani pentru ședere.

Gallery

​Irinel Columbeanu se află în continuare în atenția publicului larg, după ce a anunțat că s-a mutat la un azil de bătrâni din Ghermănești, Ilfov. Nimeni nu se aștepta ca fostul om de afaceri să ajungă într-o asemenea ipostază, însă inevitabilul s-a produs atunci când a realizat că are nevoie de îngrijirea unor persoane autorizate în acest sens. 

Totuși, Irinel Columbeanu nu o duce foarte bine, nici după ce a ajuns la azil. Acesta se pare că are o pensie extrem de mică, motiv pentru care nu reușește să își plătească cazarea la centrul de îngrijire.

Patronul azilului din Ghermănești a făcut o serie de declarații cu privire la situația financiară a lui Irinel. Ion Cassian susține că, deși este prieten bun cu Irinel, nu îl va putea ține la nesfârșit pe gratis în centrul de îngrijire. Acesta a mai punctat că fostul afacerist se așteaptă să primească ajutor de la Gigi Becali sau alți oameni influenți din cercul lui de apropiați. 

„El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane (n.r. 2.000 de lei), de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune, și domnul Becali, în ultimă instanță. Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. 

Îl țin și eu gratis o lună-două! Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a ținut să spună patronul azilului de la Ghermăneşti, pentru click.ro.

Ce spune Irinel Columbeanu despre mutarea la azil

După ce în spațiul public s-a vehiculat faptul că Irinel Columbeanu ar duce-o foarte rău la azil, omul de afaceri a rupt tăcerea:

N-am ajuns așa de rău pentru că eu mă simt foarte bine acolo. Voi sta acolo sper eu cât mai mult. În rest, eu acolo socializez cu ceilalți colegi și mi-am dat seama că toată lumea este foarte bine îngrijită și nimeni nu e luat peste picior, că ce caută acolo”, a mărturisit fostul afacerist,  în emisiunea lui Cristi Brancu.

Sursă foto: Irinel Columbeanu/Facebook, Captură ecran, Profimedia, Arhivă PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni