• PRO TV
  • Britney Spears a rămas însărcinată la 19 ani, cu Justin Timberlake: "Oamenii mă vor urî pentru asta, dar am fost de acord să fac avort!"

Britney Spears a rămas însărcinată la 19 ani, cu Justin Timberlake: "Oamenii mă vor urî pentru asta, dar am fost de acord să fac avort!"

Britney Spears a rămas însărcinată la 19 ani, cu Justin Timberlake: "Oamenii mă vor urî pentru asta, dar am fost de acord să fac avort!"

Noua autobiografie a lui Britney Spears, “The Woman în Me”, vine cu o serie de dezvăluiri șocante. Artista spune că a rămas însărcinată în timpul relației cu Justin Timbelrake, pe când avea numai 19 ani.

Britney povestește că a fost nevoită să facă un avort, la presiunile lui Justin Timberlake, care “nu era pregătit să fie tată”.Artista susține că ea și-ar fi dorit copilul și că “visa la o familie cu Timberlake”, căruia însă i se părea că este prea tânăr că să aibă un copil, iar responsabilitățile ar fi fost mult prea mari.

Gallery

“A fost o surpriza, dar pentru mine nu a fost o tragedie. Îl iubeam pe Justin atât de tare. Întotdeauna mi-am imaginat că o să avem o familie împreună, într-o zi. S-ar fi întâmplat mult mai repede decât aș fi anticipat. El a spus că nu suntem pregătiți să avem un copil în viața noastră, că suntem prea tineri. Sunt sigură că oamenii mă vor urî pentru asta, dar am fost de acord să nu fac copilul. Nu știu dacă a fost decizia corectă. Dacă ar fi fost după mine, nu aș fi renunțat. Dar Justin era atât de sigur că nu vrea să fie tată”, scrie Britney Spears într-un capitol obținut de revista People.

Cântăreața spune că avortul a fost una dintre cele mai “dureroase” experiențe prin care a trecut vreodată. Ulterior, Britney Spears a devenit mama a doi băieți, acum în vârstă de 17 și 18 ani, cu Kevin Federline.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni