• PRO TV
  • Olguța Berbec, atac dur la adresa colegei sale, Georgiana Lobonț: „O biată fată s-a apucat de manele”. Decizia artistei de a renunța la muzica populară nu a rămas fără replică

Olguța Berbec, atac dur la adresa colegei sale, Georgiana Lobonț: „O biată fată s-a apucat de manele”. Decizia artistei de a renunța la muzica populară nu a rămas fără replică

Olguța Berbec, atac dur la adresa colegei sale, Georgiana Lobonț: „O biată fată s-a apucat de manele”. Decizia artistei de a renunța la muzica populară nu a rămas fără replică

Georgiana Lobonț a fost criticată de Olguța Berbec, după ce a declarat că a renunțat la muzica populară în favoarea manelelor și a muzicii de petrecere.

Gallery

​Georgiana Lobonț a făcut o schimbare importantă în cariera sa, după ce, o perioadă, a avut destul de mult de pierdut de pe urma melodiilor pe care le lansa. Decizia nu a fost pe placul unei colege de breaslă, Olguța Berbec, care a taxat-o cu această ocazie.

Georgiana Lobonț și Olguța Berbec, în mijlocul unei dispute

De ceva timp, Georgiana Lobonț a lansat și melodii de petrecere, nu doar melodii populare, care erau pe placul oamenilor, dar nu la fel de mult pe cât erau manelele sau melodiile de petrecere. Prin urmare, din cauza faptului că nu mai produceau bani melodiile populare, Georgiana Lobonț a decis să renunțe la a le mai lansa.

„M-am îndepărtat (n.r. muzică populară) cu părere de rău. Când postam muzică populară nu făceam vizionări, noi nu câștigam, dar când postăm muzică de petrecere, manele, facem vizionări, facem bani”, a spus aceasta, în cadrul unei emisiuni televizate.

Mai mult decât atât, Georgiana Lobonț a declarat că Olguța Berbec a preferat să rămână tot la muzica populară, fiind ceva specific Olteniei, iar ea a fost nevoită să se adapteze curentului zonei în care locuiește. „Olguța a rămas ca la ei, în zonă, în Oltenia. Altfel sunt oltenii, cumva noi la Cluj mai mulți ascultă muzică de DJ”.

Olguța Berbec a criticat dur această decizie

Olguța Berbec nu a fost mulțumită de justificarea Georgianei Lobonț, motiv pentru care, a avut o reacție dură. Aceasta a precizat că muzica populară încă este la mare căutare, dând-o exemplu pe Andra, care a vândut toate biletele la concertul pe care urmează să îl susțină.

„Andra are sold out, (ca de fiecare dată) la Tradițional, iar eu auzeam acum câteva zile o biată fată că s-a apucat de manele fiindcă muzica populară nu mai este apreciată. Ce?! Cum?!”, a scris Olguța Berbec, pe contul ei de Instagram.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni