• PRO TV
  • Elena Merișoreanu trece prin momente grele! Iubitul nepoatei sale a fost trimis după gratii. Artista speră: „să își dovedească nevinovăția”

Elena Merișoreanu trece prin momente grele! Iubitul nepoatei sale a fost trimis după gratii. Artista speră: „să își dovedească nevinovăția”

Elena Merișoreanu trece prin momente grele! Iubitul nepoatei sale a fost trimis după gratii. Artista speră: „să își dovedească nevinovăția”

Lovitură grea pentru familia interpretei de muzică populară. Nepoata artistei trebuie să nască peste doar câteva zile, timp în care partenerul ei a fost trimis în judecată, asta după ce a stat în arest preventiv. Elena Merișoreanu a sperat până în ultima clipă că bărbatul își va dovedi nevinovăția.

Gallery

Înainte cu câteva zile ca nepoata Elenei Merișoreanu să nască, iubitul acesteia a fost reținut și apoi trimis în arest preventiv.

Potrivit spynews.ro, bărbatul ar fi acuzat de lovituri și alte violențe, dar și de viol.

Familia Elenei Merișoreanu trece clipe grele

În urmă cu câteva luni, Elena Merișoreanu era convinsă că lucrurile se vor rezolva, iar tatăl strănepotului ei își va dovedi nevinovăția. Chiar dacă artista a declarat că este o neînțelegere, magistrații au decis ca bărbatul să rămână în arest preventiv, în ciuda contestațiilor pe care acesta le-a formulat după fiecare prelungire de mandat.

"Problemele se vor rezolva și se va vedea că nu a fost deloc vinovat. Cei de la firma de telefonie pot da din urmă convorbirile. Tu chemi un bărbat la ora 3 dimineața acasă? Vino că am banii pregătiți sa-ți dau, iar după aceea începi să urlii că te omoară... Avocatul nu mă lasă să dau mai multe detalii, însă după aceea vă promit că vă spun. Alte femei trăiesc din treaba aceasta, din șantajuri, însă nu se gândește că toate telefoanele și tot ce vorbea se pot identifica imediat, tehnologia a ajuns prea departe. Ei sunt împreună de 2 ani, nu am văzut nimic deplasat la el, nu eram tâmpiți să o lăsăm să facă un copil cu un om care...este dintr-o familie extraordinară.", declara artista în urmă cu ceva timp.

Viitorul nepot al Elenei Merișoreanu a fost trimis în instanță pentru viol. Femeia care a depus plângere împotriva bărbatului și-a dorit să rămână anonimă, mai ales după ce subiectul a luat amploare, astfel că numele ei nu apare pe portalul instanțelor de judecată.

Bărbatul ar fi mers în data de 31 mai în casa în care locuia femeia cu care acesta ar fi avut o aventură, iar acolo ar fi avut loc un conflict, iar acesta ar fi agresat-o, potrivit sursei citate.

Cei care au anunțat autoritățile au fost vecinii, care au auzit zgomote puternice din apartament.

Sursă foto: Facebook

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni