• PRO TV
  • Irinel Columbeanu, adevărul despre propunerea lui Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor: „Nu am vorbit deloc”

Irinel Columbeanu, adevărul despre propunerea lui Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor: „Nu am vorbit deloc”

Irinel Columbeanu, adevărul despre propunerea lui Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor: „Nu am vorbit deloc”

Irinel Columbeanu a fost în atenția presei în ultima vreme, după ce a anunțat că s-a mutat la centrul de bătrâni la care, în trecut, și tatăl lui a fost internat. Acesta a avut mai multe apariții publice în care a povestit cum se simte, cine îl ajută, dar și cum au reacționat Monica Gabor și fiica lor, după ce au aflat vestea neașteptată.

Gallery

​Irinel Columbeanu a luat decizia de a se muta într-un centru de îngrijire a persoanelor vârstnice, după ce a realizat că în viitorul apropiat va avea nevoie de cineva care să îl supravegheze. Fostul om de afaceri, deși a suferit două AVC-uri, se simte bine în acest moment și se bucură de condițiile pe care i le oferă azilul la care, în trecut, și tatăl lui a locuit. 

După ce s-a aflat că Irinel Columbeanu s-a mutat la azilul de bătrâni, în presă au apărut mai multe speculații. Una dintre ele ar fi că Mr. Pink, actualul partener de viață al Monicăi Gabor, i-ar fi propus fostului om de afaceri să se transfere la un centru de îngrijire al persoanelor vârstnice, din America. Mai mult decât atât, s-a scris și că bărbatul ar fi vrut să îi finanțeze șederea în azil.

Imediat cum a auzit aceste lucruri, Irinel Columbeanu a avut o reacție publică, în care a desființat zvonurile apărute în spațiul public. Acesta susține că nu a discutat deloc nici cu Monica și nici cu partenerul ei de viață și că informațiile din presă sunt complet false:

Nu m-a sunat nici el, nici ea! Nu a existat această propunere din partea lui și, chiar dacă ar fi existat, eu nu pot pleca în America pentru că nu mă lasă medicii. E un drum foarte lung.

Săptămânal vorbesc cu Irina, stau pregătit să mă sune cu video call. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților. Cu Monica nu am vorbit deloc. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei și am fost foarte impresionat!

Medicamentația a rămas aceeași nu am voie să beau cafea. Asistentele sunt foarte atente cu mine. Ion Cassian strânge bani de la cunoscuți ca să acopere cheltuielile cu azilul, că pot să stau cât mai mult acolo”, a declarat Irinel Columbeanu, prezent în emsiunea lui Cristi Brancu.

Sursă foto: Irinel Columbeanu/Facebook, Captură ecran/YouTube 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni