• PRO TV
  • Victor Cornea s-a mutat în vila de 850.000 de euro a Andreei Bălan, pe care a cumpărat-o pe vremea când se iubea cu Keo: „Am încredere că totul este și va fi bine”

Victor Cornea s-a mutat în vila de 850.000 de euro a Andreei Bălan, pe care a cumpărat-o pe vremea când se iubea cu Keo: „Am încredere că totul este și va fi bine”

Victor Cornea s-a mutat în vila de 850.000 de euro a Andreei Bălan, pe care a cumpărat-o pe vremea când se iubea cu Keo: „Am încredere că totul este și va fi bine”
Sursa: Instagram

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au mutat împreună, în vila de aproximativ un milion de euro a artistei. Tenismenul a confirmat informația și a declarat cum este viața locuind alături de artistă.

Gallery

Victor Cornea s-a mutat în vila Andreei Bălan, după doar câteva luni de relație

Andreea Bălan și Victor Cornea și-au oficializat relația chiar de ziua artistei, pe 23 iunie. De atunci, cei doi nu ezită să se afișeze împreună, ba mai mult, se pare că tenismenul s-a mutat deja în casa artistei. Vila valorează aproximativ un milion de euro.

Andreea Bălan este proprietara unei vile impunătoare, cu o suprafață de peste 300 de metri. Imobilul din Pipera a fost cumpărat de artistă pe vremea când se uita cu celebrul artist Keo.

Tenismenul s-a mutat cu artista și cele două fiice ale ei, Ella și Carla, semn că relația lor este un serioasă și au planuri de viitor împreună.

Victor Cornea este cel care a confirmat că s-a mutat în casa Andreei Bălan.

„Da, vă multumesc mult pentru dreptul la opinie. Sunt convins ca pozele si faptele vorbesc de la sine si am încredere că totul este și va fi foarte bine', a spus el, potrivit cancan.ro.

Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea

Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Victor Cornea a început în mediul online, tenismenul a fost cel care a făcut primul pas. După lungi discuții, cei doi au ajuns la concluzia că au foarte multe lucruri în comun și s-au decis să-și dea o șansă.

„Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (n.r. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj 'Felicitări, Andreea, ești genială'.

Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu 'Ce frumoasă sunt', că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e un loc de agățat. Acestui mesaj i-am răspuns, tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și de acolo, am început să vorbim', a povestit Andreea Bălan, în cadrul unei emisiuni Tv.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni