• PRO TV
  • Fosta iubită a lui Vlad Pascu iubește din nou! Cum a fost surprinsă

Fosta iubită a lui Vlad Pascu iubește din nou! Cum a fost surprinsă

Fosta iubită a lui Vlad Pascu iubește din nou! Cum a fost surprinsă

Vlad Pascu trece prin cele mai grele clipe din viața lui, după ce în urmă cu aproximativ două luni s-a urcat la volan sub influența substanțelor stupefiante și a lovit din plin un grup de opt persoane, două dintre ele pierzându-și viața.

Gallery

Șoferul teribilist de la 2 Mai se află în acest moment în arest preventiv, după ce s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise și a ucis doi oameni. Acesta, deși spera să fie plasat în arest la domiciliu, a rămas în spatele gratiilor, alături de mama lui.

Miruna Pascu este, de asemenea, în arest preventiv, după ce a încercat să o șantajeze pe fosta iubită a fiului ei, Rebeca. Femeia a amenințat-o pe tânără cu publicarea unor imagini compromițătoare cu ea, în cazul în care ar fi făcut declarații împotriva lui Vlad Pascu, la DIICOT. Atunci când mama fetei a auzit aceste acte de intimidare, i-a făcut plângere penală Mirunei Pascu, pentru șantanjul martorilor din dosarul în care este cercetat băiatul ei. 

Rebeca, fosta iubită a lui Vlad Pascu, iubește din nou

Rebeca a recunoscut, la audieri, că a avut o relație cu Vlad Pascu și că petrecea foarte mult timp cu el. Aceasta a spus lucrurilor pe nume și a oferit anchetatorilor informații esențiale despre consumul și traficul de droguri din locuința șoferului de la 2 Mai. 

La câteva luni distanță, aceasta a ales să se detașeze complet de cazul Vlad Pascu și și-a găsit liniștea în brațele altui băiat. Paparazzi CANCAN au surprins-o pe Rebeca în ipostaze tandre alături de un tânăr care, de asemenea, pare că provine dintr-o familie înstărită. Cei doi s-au sărutat, îmbrățișat și s-au plimbat ținându-se de mână. 

În fotografiile publicate de sursa menționată anterior se poate observa că noul iubit al Rebecăi conduce un Range Rover și este îmbrăcat din cap până în picioare în haine de brand. La rândul ei, fata a ieșit în oraș îmbrăcată lejer, cu pantaloni de trening si un hanorac Givenchy de 1000 de euro, la care a asortat o pereche de adidași Off-White, de 500 de euro. 

Sursă foto: Vlad Pascu/Instagram, Știrile PRO TV, Inquam Photos/Octav Ganea, Rebeca Lăzărescu/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni