• PRO TV
  • Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe Mr. Prink? Milionarul era însurat când a început să aibă o aventură cu fosta soție a lui Irinel Columbeanu: „Era însurat la acea vreme”

Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe Mr. Prink? Milionarul era însurat când a început să aibă o aventură cu fosta soție a lui Irinel Columbeanu: „Era însurat la acea vreme”

Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe Mr. Prink? Milionarul era însurat când a început să aibă o aventură cu fosta soție a lui Irinel Columbeanu: „Era însurat la acea vreme”
Sursa: Facebook

Monica Gabor și Mr. Pink sunt împreună de mai bine de 10 ani, însă, în tot acest timp, cei doi au fost foarte discreți când vine vorba de relația lor. Abia acum s-a aflat cum s-a cunoscut fosta soție a lui Irinel Columbeanu cu milionarul chinez.

Gallery

Viața Monicăi Gabor s-a schimbat radical după divorțul de fostul milionar de la Izvorani, s-a mutat în SUA, acolo unde visa să ajungă de mult timp. Drept urmare, l-a convins pe fostul ei soț să îi cumpere un apartament în Los Angeles. De aici până la a pune capăt mariajului a mai fost un singur pas.

Monica Gabor l-a cunoscut pe Mr. Pink pe vremea când încă era căsătorită cu Irinel Columbeanu

După ce a început să călătorească tot mi des în America, Monica Gabor a început să fie chemată la diferite evenimente, la unul dintre ele l-a cunoscut pe Mr. Pink, care i-a oferit acesteia un loc de muncă la compania lui.

„După ce s-a instalat acolo, Moni a început să facă drumuri mai dese, singură, fără Irinel. La un eveniment, l-a cunoscut și pe Mr Pink, care era însurat la acea vreme. El i-a oferit un job la compania sa. În timp ce era plecată, Moni a aflat că Irinel o înșelase char la Izvorani, cu două blonde, iar pretextul divorțului a venit la fix”, a povestit o sursă citată de Playtech.

Aventura extraconjugală a lui Irinel Columbeanu în vila de la Izvorani a fost un bun pretext pentru ca Moni să pună punct mariajului cu milionarul și să intenteze divorț. Cei doi s-au despărțit oficial în 2016. La acea vreme, custodia fiicei lor, Irina, a rămas la omul de afaceri.

Mr. Pink era însurat când a început să se vadă cu Monica Gabor

După divorțul de Columbeanu, Monica s-a mutat definitiv în America, astfel relația cu Mr. Pink, care la acea vreme era însurat, a trecut la un alt nivel. În anii ce au urmat, cei doi au preferat să-și țină povestea de dragoste de parte de ochii lumii.

După ce milionarul chinez a divorțat, el și fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-au mutat într-o vilă din Malibu.

Cei  doi s-ar fi căsătorit în 2021, doar civil, într-o ceremonie restrânsă, spun  apropiații celor doi.

Mr. Pink a fost călugăr

Acum, Mr. Pink este un om de afaceri de succes, însă nu mulți știu că, în trecut, a fost călugăr. Acest detaliu a fost dezvăluit de Monica Gabor, pe rețelele de socializare, în urmă cu câțiva ani.

„Eu și Antony am făcut împreună un discurs despre pace inspirați de Dalai Lama. Am avut emoții, dar într-un final a meritat pentru că a fost in onoarea Zilei Internaționale a Păcii. L-am îmbrăcat frumos în hainele lui tati, care a fost călugăr în trecut, și a intrat imediat în atmosferă”, scria atunci Monica Gabor pe pagina ei de Facebook.

Sursă foto: Instagram/ Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni