• PRO TV
  • Oana Zăvoranu a recunoscut motivul real pentru care și-a dorit să fie președinte. „A pornit dintr-o glumă”, dar și-a dat seama că ar fi putut schimba ceva

Oana Zăvoranu a recunoscut motivul real pentru care și-a dorit să fie președinte. „A pornit dintr-o glumă”, dar și-a dat seama că ar fi putut schimba ceva

Oana Zăvoranu a recunoscut motivul real pentru care și-a dorit să fie președinte. „A pornit dintr-o glumă”, dar și-a dat seama că ar fi putut schimba ceva

În urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu a declarat că își dorește să devină președintele României, iar planul părea atât de bine pus la punct, încât susținătorii nu au întâoana rziat să apară.

Gallery

​Oana Zăvoranu nu a fost deloc mulțumită de modul în care lucrurile se întâmplă în România, motiv pentru care, a vrut să candideze, fiind convinsă că ar fi putut schimba totul în mai bine.

De ce a vrut Oana Zăvoranu să fie președinte

Anunțul că vrea să candideze i-a luat pe mulți prin surprindere și și-au dorit să afle care este motivul care stă în spatele acestei decizii. Prima dată, Oana Zăvoranu a mărturisit că anunțul a fost făcut doar în glumă, după ce a văzut câte nemulțumiri există în România.

Ulterior, după ce s-a gândit mai bine la cele întâmplate, femeia de afaceri a luat în seriveos ceea ce spusese, doar că nu a mai făcut niciun demers în acest sens și nu s-a mai concretizat nimic. Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu nu avea o listă concretă cu lucrurile pe care și-ar fi dorit să le schimbe, dar ce știa exact este că ar fi apelat la oameni de bază, pentru a soluționa cele mai arzătoare probleme.

„Deci a pornit dintr-o glumă, nu pentru că mă gândeam eu și îmi doream lucrul acesta. Aș fi avut consilier și aș fi pus o ordine, un plan cu care să vin în fața oamenilor. Acum este tardiv să spun ce aș fi făcut”, a declarat aceasta, în urmă cu ceva timp, pe contul ei de YouTube.

Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru Alex Ashraf

Oana Zăvoranu a anunțat, în urmă cu mai multe săptămâni, că ea și Alex Ashraf divorțează. Ulterior, aceasta a mărturisit că a fost înșelată un an și jumătate, dar și că fostul ei partener a luat sute de mii de euro de la ea, pentru a-i îndeplini anumite dorințe materiale amantei sale.

Cu toate acestea, la ceva timp după ce a făcut declarațiile mai sus menționate, Oana Zăvoranu i-a făcut o declarație de dragoste lui Alex, spunând că nu îl urăște, deoarece nu poate șterge aproximativ un deceniu de relație, de pe o zi pe alta.

Sursa foto: Facebook, Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni