• PRO TV
  • Tribunalul Brașov a luat hotărârea în cazul lui Călin Donca. Ce se va întâmpla cu afaceristul

Tribunalul Brașov a luat hotărârea în cazul lui Călin Donca. Ce se va întâmpla cu afaceristul

Tribunalul Brașov a luat hotărârea în cazul lui Călin Donca. Ce se va întâmpla cu afaceristul

Călin Donca se află în continuare în atenția publicului larg, după ce în urmă cu câteva luni a fost reținut de polițiștii DIICOT sub acuzațiile de înșelătorie cu criptomonede și evaziune fiscală. După ce omul de afaceri a petrecut 30 de zile în arest preventiv, Tribunalul Brașov a luat o nouă hotărâre în cazul lui.

Gallery

​Călin Donca este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România, mai ales după ce a fost implicat într-un scandal de proporții. Acesta a fost reținut de DIICOT în urmă cu aproximativ o lună, sub acuzațiile de înșelătorie cu criptomonede și evaziune fiscală. De atunci și până în prezent au tot ieșit la iveală detalii despre viața personală a afaceristului de pe TikTok. 

CITEȘTE ȘI: Spectacol la pompa de benzină! Ivana Knoll a realizat o ședință foto incendiară în timp ce alimenta, îmbrăcată într-o ținută sexy

După ce afaceristul a petrecut 30 de zile în spatele gratiilor, procurorii DIICOT au făcut o solicitare către Tribunalul Brașov pentru a-i prelungi arestul preventiv. Potrivit portalului instanţelor de judecată, magistraţii au aprobat propunerea și, astfel, Călin Donca va mai petrece 30 de zile sub supravegherea polițiștilor. 

De asemenea, instanţa a admis aceeaşi măsură şi pentru Buzatu Ileana-Oana, inculpată în acelaşi dosar.

Potrivit deciziei Tribunalului Braşov, măsura se aplică începând cu data de 17.10.2023, până la data de 17.11.2023 inclusiv.

Decizia Tribunalului Braşov nu este definitivă.

„Solutia pe scurt: Admite propunerea D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Braşov relativ la inculpatii Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana. În baza dispoziţiilor art 234 şi urm Cod Procedură Penală prelungeşte măsura arestării preventive a inculpatilor : Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana, pe o perioadă de 30 de zile pentru fiecare dintre inculpaţii indicaţi respectiv, începând cu data de 17.10.2023, până la data de 17.11.2023 inclusiv. Respinge cererile inculpatilor Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana de înlocuire a măsurii arestării preventive. Cheltuielile judiciare avansate de stat răman în sarcina acestuia . Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată prin punerea solutiei la dispozitia procurorului si partilor, azi 13.10.2023„, se arată în decizia instanţei.

Ambii inculpați au formulat contestație, în contextul prelungirii arestului la domiciliu. 

Ce spun vecinii lui Călin Donca despre afacerist

Gallery

Călin Donca era apreciat de multe persoane pe rețelele de socializare, însă în viața de zi cu zi se pare că nu avea foarte mulți prieteni. Vecinii acestuia au făcut mai multe declarații despre el, spunând că este „un milionar de carton” și că imaginea pe care o afișa nu era una deloc reală.

„Ăsta era un milionar de carton, domnule. Ca să fim serioși. Totul a fost o fațadă, bineînțeles. S-a folosit de tot ce a făcut, inclusiv de copii, familie și așa mai departe ca să pozeze, să pară o persoană foarte, să zic așa, exemplu, model”, a declarat unul dintre vecinii lui Călin Donca, citat de stirilekanald.ro.

Un alt vecin a spus că bărbatul ar fi avut și o viață sentimentală destul de zbuciumată, locuind în casă atât cu amanta, cât și cu soția:

„Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”, a susţinut un alt vecin. 

Sursă foto: Călin Donca/Instagram, Captură ecran/TikTok, 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni