• PRO TV
  • Cezar Ouatu și iubita lui, Raluca Jurca, apariție încântătoare pe covorul roșu

Cezar Ouatu și iubita lui, Raluca Jurca, apariție încântătoare pe covorul roșu

Cezar Ouatu și iubita lui, Raluca Jurca, apariție încântătoare pe covorul roșu

Discreția este cuvântul care îl descrie cel mai bine pe Cezar Ouatu, cel mai cunoscut contratenor român contemporan. Interpetul de operă se afișează rar în public cu iubita lui, Raluca Jurca, dar săptămâna trecută a făcut o excepție pentru a participa la un eveniment monden.

Cezar Ouatu (43 de ani) și iubita lui, Raluca Jurca (24 de ani), au participat la lansarea de gală a documentarului The Genius of Gianni Versace Alive și au atras multe priviri. Muzicianul, care își ține viața privată departe de camerele de luat vederi, radiază în compania partenerei sale.

Cei doi au fost foarte eleganți la evenimentul găzduit de gala I Success Health, Beauty and Lifestyle Awards, unde el a fost invitat să cânte în deschidere. Vezi galeria foto mai jos! Fotografii: Gudana Photography

Gallery

Un eveniment de înaltă ținută cu oameni de calitate în jurul unui idol și om de artă inspirațional, creator și o legendă a modei cum a fost și va rămâne prin moștenirea lasată omenirii, Gianni Versace”, a scris contratenorul pe Instagram.

Cezar Ouatu este îndrăgostit lulea de iubita lui, iar anul trecut declara în emisiunea La Măruță că Raluca îl face fericit. „Sunt fericit, sunt împlinit. Stau și mă gândesc că nu sunt importanți anii din viață, ci viața din acei ani, cum îi petreci. Faptul că eu sunt alături de Raluca, și am fost alături de ea în momente grele, și construim împreună, ne ajutăm, atât din punct de vedere profesional, cât și personal... am senzația că ne înțelegem atât de bine de parcă am fi împreună de ceva ani, a spus artistul.

Cezar Ouatu a mărturisit că Raluca Jurca, make-up artist de profesie, ar putea fi femeia care l-ar convinge să meargă la altar. Interpretul de operă iubește copiii și, când va decide că e vremea să devină tată, și-ar dori să aibă tripleți.

Îmi dau seama ce lipici am la copii. Mai spun, așa în glumă, că nu am așteptat degeaba 42 de ani. Cu siguranță, o să vină tripleți”, spunea Cezar Ouatu anul trecut. Vezi VIDEO mai jos!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni