• PRO TV
  • Andreea Bălan, excursie la Paris cu bunul ei prieten, Petrișor Ruge. Cum s-au filmat cei doi

Andreea Bălan, excursie la Paris cu bunul ei prieten, Petrișor Ruge. Cum s-au filmat cei doi

Andreea Bălan, excursie la Paris cu bunul ei prieten, Petrișor Ruge. Cum s-au filmat cei doi

În ultimele luni, Andreea Bălan, una dintre cele mai iubite și talentate artiste din România, a fost în centrul atenției datorită noii sale relații cu Victor Cornea. Cei doi par extrem de îndrăgostiți, iar fanii se așteaptă oricând la o cerere în căsătorie.

Gallery

​Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, iar acest lucru se datorează atât calităților sale vocale și ritmice, cât și modului său unic de exprimare. Blondina a fost întotdeauna o femeie asumată, care a spus lucrurilor pe nume, indiferent de situație.

Recent, aceasta și-a afișat public relația cu Victor Cornea, iar cei doi par mai fericiți ca niciodată. Totuși, deși iubirea plutește în aer, există momente în care artista trebuie să plece de lângă partenerul ei. Recent, aceasta a plecat la Paris alături de bunul ei prieten, Petrișor Ruge. 

Ajunși la Paris pentru un a susține un show, cei doi au decis să se filmeze dansând în fața Turnului Eiffel și să distribuie imaginile în mediul online:

Alături de videoclip, Andreea a scris și un mesaj: „Copii la Paris”. 

Deși Andreea Bălan a spus de nenumărate ori că relația ei cu Petrișor este strict profesională, în secțiunea de comentarii oamenii i-au atras atenția:

„Iubitul unde-i?” // „Care e scopul acestui dans in fata Turnului Eiffel??? Ok! Fiecare face ce vrea, normal! Dar, chiar așa inserați de dans erați, încât nu ați mai putut sta???? Mie mi s-a părut de prost gust!!! Nu stiu de ce! Așa simt!!!”

Totuși, au existat și persoane care și-au arătat admirația pentru cei doi. „O pereche minunată!” // „Sunteți minunați!” 

Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Petrișor Ruge

Andreea Bălan și Petrișor sunt prieteni de mai bine de 17 ani, cei doi întâlnindu-se pentru prima dată pe platourile de filmare ale emisiunii „Dansez pentru tine”. La acea vreme, cei doi au făcut echipă în show, iar ulterior bărbatul a devenit membru al trupei de balet pe care vedeta o deține.

„Noi dansăm de 17 ani împreună. Este cea mai longevivă relație de prietenie, dar și de scenă. Unul fără celălalt nu se poate. Ne completăm foarte bine pe scenă și ne înțelegem foarte bine ca prieteni. Ne înțelegem deja din priviri.

Pe scenă pur și simplu ne uităm unul la celălalt și știm deja ce trebuie să facem, ce urmează. Ne asemănăm ca ambiție. Dacă nu eram amândoi suficient de nebuni și de ambițioși nu aveam cum să facem toate acrobațiile și toate lucrurile grele. Sunt foarte grele. Pare că sunt ușor executate, dar când un lucru pare ușor înseamnă că e o muncă foarte mare în spate ca să pară așa, dar este greu”, a declarat Andreea pentru Ego.

Sursă foto: Andreea Bălan/Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni