• PRO TV
  • Monica Gabor, fericită pentru că Irinel Columbeanu a ajuns la azil: „S-a bucurat”. Ce a discutat acesta cu fosta soție, la telefon

Monica Gabor, fericită pentru că Irinel Columbeanu a ajuns la azil: „S-a bucurat”. Ce a discutat acesta cu fosta soție, la telefon

Monica Gabor, fericită pentru că Irinel Columbeanu a ajuns la azil: „S-a bucurat”. Ce a discutat acesta cu fosta soție, la telefon

Vestea că Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască în azil s-a răspândit până în America și a ajuns la urechile fostei sale soții, Monica Gabor, care s-a bucurat în urma celor întâmplate.

Gallery

​Irinel Columbeanu a fost nevoit să locuiască într-un azil, după ce problemele de sănătate pe care le are s-au agravat destul de mult, iar Monica Gabor a fost aspru criticată, din cauza faptului că nu i-ar fi întins nicio mână de ajutor.

Monica Gabor s-a bucurat când a aflat că Irinel Columbeanu a ajuns la azil

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au trăit o poveste de dragoste cu de toate, dar se pare că nu au uitat unul de altul, nici după atâția ani de la divorț. Ultimele probleme cu care se confruntă Irinel Columbeanu l-au readus în atenția fostei soții, dar și a iubitului ei.

În cadrul unei emisiuni televizate, Irinel Columbeanu a recunoscut că a vorbit cu Monica despre noua etapă din viața lui, iar vestea că a decis să locuiască într-un azil a bucurat-o, deoarece ar fi cea mai înțeleaptă decizie pe care o putea lua.

„Ceea ce mi-a transmis Monica a fost faptul că s-a bucurat de hotărârea asta pe care am luat-o, ca de altfel foarte mulți dintre prietenii mei. A spus că e o hotărâre înțeleaptă și m-a înțeles”, a declarat fostul om de afaceri.

Irinel Columbeanu ar putea sta într-un azil din America

Conform apropiaților, Mr. Pink nu ar fi rămas indiferent în ceea ce privește problemele financiare ale lui Columbeanu și s-ar fi oferit să suporte toate cheltuielile necesare, pentru a ajunge în America și pentru a sta într-un azil.

Decizia ar fi luat-o de dragul Irinucăi, relatează Cancan, pentru ca cei doi să petreacă timp împreună, mai ales din cauza faptului că, în ultimii ani, s-au văzut foarte rar. Mai mult decât atât, fostul afacerist din Izvorani chiar ar lua în considerare propunerea și a promis să se gândească.

Sursa foto: Agerpres/ Facebook/ Instagram/ capturi Youtube

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni