• PRO TV
  • Mădălina Crețan, mesaj sfâșietor în memoria lui Nosfe, la un an de la trecerea în neființă a celebrului rapper: „Până data viitoare...”

Mădălina Crețan, mesaj sfâșietor în memoria lui Nosfe, la un an de la trecerea în neființă a celebrului rapper: „Până data viitoare...”

Mădălina Crețan, mesaj sfâșietor în memoria lui Nosfe, la un an de la trecerea în neființă a celebrului rapper: „Până data viitoare...”

Luni, 16 octombrie, s-a împlinit un an de la trecerea în neființă a celebrului rapper Nosfe. Soția lui, Mădălina Crețan, a publicat un mesaj sfâșietor în memoria artistului.

Gallery

A trecut un an de când Nosfe, unul dintre cei mai apreciați rapper de la noi din țară, a trecut la cele veșnice, după ce a suferit un infarct în noaptea de 16 octombrie 2022, la scurt timp după ce a susținut un concert alături de trupa sa, Șatra B.E.N.Z.

Mădălina Crețan: „Mă bucur că în cei 9 ani în care ne-am fost alături...”

Povestea de dragoste dintre Mădălina Crețan și Nosfe a fost una profundă. Nici moartea nu poate rupe legătura pe care cei doi au construit-o în cei 9 ani de relație.

În urmă cu puțin timp, soția lui Nosfe a publicat, pe Instagram, un mesaj sfâșietor, în care i-a mulțumit partenerului ei pentru tot ce a învățat-o în cei 9 ani de relație.

”Mă bucur! Mă bucur că în cei 9 ani în care ne-am fost alături fizic ne-am spus și ne-am făcut să simțim că ne-am iubit, venerat, adulat. Mă bucur că nicio ciondăneală de-ale noastre nu s-a transformat în frustrare pentru că le-am vorbit și lămurit pe toate de fiecare dată! Mă bucur că nu ai plecat niciodată din casă fără sa ne spunem “te iubesc”, mă bucur că nu ne-am dus la somn în nicio seară fără să ne sărutam cu dragoste indiferent de cum ne-au fost zilele. Mă bucur că n-am făcut ambiții unul cu celălalt și că nu ne-am pedepsit din motive banale pentru că dragostea noastră a primat în fața egourilor. Mă bucur că am mulțumit lui Dumnezeu de mână pentru iubirea noastră! Mă bucur că ti-am promis că am să te iubesc cât să compensez pentru toată lipsa ei din viața ta și mi-am ținut promisiunea, dar cel mai mult mă bucur că tu ai simțit iubirea mea! Mă bucur că nu există în sufletul meu greutate și apăsare pentru că aș fi putut să îți arat sau zic mai des sau mai mult pentru că ți-am zis și arătat mereu, cu toată forța Universului! Mă bucur că ți-am cumpărat flori de ziua ta de naștere, nu de asta. Mă bucur că ți-am cerut iertare când ai putut să-mi zici în cuvinte că mă ierți. Mă bucur că am avut încredere în tine, mă bucur că m-ai iubit! Mă bucur că te-am făcut să râzi, mă bucur că am avut răbdare, mă bucur că ți-am gătit, mă bucur că te-am numit bărbatul meu și că m-ai numit femeia ta!”, este o parte din mesajul postat de Mădălina Crețan pe Instagram, la un an de la moartea lui Nosfe.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni