• PRO TV
  • Momente de cumpănă pentru Jean Paler! Actorul este internat de 3 luni în spital: „Nu plec curând”

Momente de cumpănă pentru Jean Paler! Actorul este internat de 3 luni în spital: „Nu plec curând”

Momente de cumpănă pentru Jean Paler! Actorul este internat de 3 luni în spital: „Nu plec curând”

Jean Paler, în vârstă de 70 de ani, trece prin momente grele, asta după ce în vară a suferit o criză cardiacă, pe Litoral. De atunci, comediantul a stat internat doar prin spitale, în speranța că într-o zi va reveni pe scenă și o să le aducă, din nou, zâmbetul pe buze oamenilor.

Gallery

Problemele de sănătate nu vor să îi dea pace celebrului actor de mai bine de 10 ani. După ce în 2012 a suferit un preinfarct , iar medicii au foste nevoiți să îi monteze trei stenturi la inimă, pentru a-i salva viața.

Actorul nu a renunțat să lupte și și-a continuat activitatea profesională și a mers la spectaole, însă, în această vară, pe scenă, inima i-a jucat din nou feste.

„Eu acum sunt în spital, trag de mine cât pot acum. În momentul de față sunt la Spitalul Fundeni, internat. De mai multe zile sunt aici și cred că o să mai stau o perioadă. Nu plec curând! De pe 13 august stau prin spitale, este al cincilea spital unde sunt internat. Am probleme mari de sănătate, am probleme cardiace gradul IV, situația nu este atât de bună pe cât mi-aș dori din punct de vedere medical”, a declarat Jean Paler pentru Click!.

De trei luni, actorul se află internat în spital, însă speranța nu i-a dispărut, încă se gândește că își va reveni și va merge din nou la spectacole.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni