• PRO TV
  • Ce s-a întâmplat la mormântul lui NOSFE, la un an de la moartea lui. Imagini înduioșătoare de la parastas

Ce s-a întâmplat la mormântul lui NOSFE, la un an de la moartea lui. Imagini înduioșătoare de la parastas

Ce s-a întâmplat la mormântul lui NOSFE, la un an de la moartea lui. Imagini înduioșătoare de la parastas

S-a împlinit un an de când Darius Crețan, cunoscut de publicul larg sub pseudonimul NOSFE, s-a stins din viață. Acesta a suferit un infarct în curtea casei sale, la scurt timp după ce a susținut un concert alături de trupa Șatra B.E.N.Z.

Gallery

​NOSFE a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați rapperi din România. Acesta a făcut parte din trupa Șatra B.E.N.Z alături de Super Ed, Keed, Lu-K Beats și Killa Fonic, ultimul dintre ei retregându-se din proiect cu mult timp înainte ca Darius Crețan să se stingă din viață. 

Darius Crețan s-a stins din viață subit și neașteptat, la vârsta de 37, după ce a susținut un concert alături de trupa sa. Potrivit declarațiilor soției lui, acesta a semnalizat că simte o presiune în piept cu câteva ore înainte de a suferi infarctul care i-a adus sfârșitul:

„Eu am fost cu el în seara aia. El îmi spunea doar că băuse foarte mult acid că simțea că are un nod în capul pieptului și că, dacă o să reușească să dea gazele respective afară, o să fie ok. În rest, el a avut acest sentiment din timpul concertului și am coborât cu el de pe scenă, iar eu atunci l-am supus unui interogatoriu, adică m-am speriat și m-am gândit că poate de la oboseală, de la emoții, poate să fie ceva mai grav decât crede el”, a povestit soția lui Nosfe pentru o emisiune TV. 

Ce s-a întâmplat la mormântul lui NOSFE la un an de la moartea lui

NOSFE s-a stins din viață pe data de 16 octombrie 2022. La un an distanță, foștii lui colegi de trupă, soția și prietenii cei mai apropiați i-au pregătit un parastas, la care au fost invitați inclusiv fanii artistului. 

„Vă invităm cu drag să vă alăturați nouă într-un moment special de comemorare pentru a marca un an de la pierderea lui Nosfe. Vă așteptăm la monumentul funerar dedicat lui și vă încurajăm pe fiecare dintre voi să aduceți câte o floare și să împărtășiți gândurile și amintirile voastre despre el. Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, Strada Dealul Bisericii 54, duminica, 15.10.2023, începând cu 12:00”, este mesajul transmis de Șatra B.E.N.Z pe rețelele sociale. 

La mormântul lui NOSFE s-au strâns foarte mulți oameni, fani și prieteni ai artistului care i-au adus un ultim omagiu. Mădălina Crețan a fost, bineînțeles, prezentă la eveniment. Aceasta a purtat un costum negru și o pereche de ochelari de soare, care să îi ascundă lacrimile. 

În secțiunea de comentarii, oamenii și-au arătat surprinderea față de trecerea rapidă a timpului: „Nu pot să cred că a trecut un an!” // „Un an fără regele nostru”, // „Încă nu îmi vine să cred că ai murit”, „Nu te vom uita niciodată!”, sunt doar câteva dintre comentarii. 

Cu o zi înainte de parastas, pe 14 octombrie 2023, Șatra B.E.NZ. a susținut un concert memorial pentru NOSFE, odată cu lansarea albumului 8 culcat, la Arenele Romane.

(VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS POZE DE LA PARASTASUL LUI NOSFE ȘI DE LA CONCERT)

Sursă foto: Șatra B.E.NZ./Instagram, soțiedeartist/instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni