• PRO TV
  • Cum arată mormântul lui Sebi, tânărul ucis la 2 Mai de Vlad Pascu! Un detaliu sfâșietor a apărut lângă crucea lui

Cum arată mormântul lui Sebi, tânărul ucis la 2 Mai de Vlad Pascu! Un detaliu sfâșietor a apărut lângă crucea lui

Cum arată mormântul lui Sebi, tânărul ucis la 2 Mai de Vlad Pascu! Un detaliu sfâșietor a apărut lângă crucea lui

Pe data de 19 august 2023, Vlad Pascu s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise și a izbit din plin un grup de opt persoane, Sebastian Olariu și Roberta Dragomir murind pe loc în urma impactului.

Gallery

​Cazul accidentului de la 2 Mai provocat de Vlad Pascu ține primele pagini ale ziarelor încă de atunci, iar din anchetă au ieșit la iveală detalii șocante atât despre tânărul de 20 de ani, cât și despre familia sa.

De curând, șoferul teribilist a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea autovehiculului sub influența drogurilor.

În tot acest timp, părinții celor doi studenți care și-au pierdut viața în urma cumplitului accident au trecut prin clipe extrem de grele. Mormântul lui Sebastian Olariu a fost finalizat, iar de curând tatăl acestuia a distribuit un videoclip în mediul online în care se poate observa un detaliu sfâșietor chiar lângă crucea fiului său.

„Viața a fost nedreaptă că te-a luat din preajma noastră. Încă mai am speranța că te vei întoarce acasă. Ne desparte un drum, dar te simt aproape . De-abia aștept clipa în care ne vom reîntâlni, frate!!! Selena”, se arată pe o placă în care apare fotografia tânărului.

Tatăl lui Sebastian a declarat, în cadrul unui post TV, că se culcă și se trezește cu fiul său în gând, semn că îi este imposibil să treacă peste cumplita pierdere.

„Au trecut 8 săptămâni foarte grele pentru noi. Doar serviciu şi cimitir, asta ne-a mai rămas. Mă culc cu el în gând, mă trezesc cu el. Am o poză cu el, i-am făcut tablou, când mă culc îl văd", a declarat Valentin Olaru.

Foto: Inquam Photos, Valentin Olariu/TikTok, Captura TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni