• PRO TV
  • George Burcea, marele absent de la petrecerea de ziua fiicei sale, Ella Maya. Care este motivul pentru care actorul nu a fost prezent

George Burcea, marele absent de la petrecerea de ziua fiicei sale, Ella Maya. Care este motivul pentru care actorul nu a fost prezent

George Burcea, marele absent de la petrecerea de ziua fiicei sale, Ella Maya. Care este motivul pentru care actorul nu a fost prezent

George Burcea a fost marele absent de la petrecerea de ziua fiicei sale, Ella Maya. Micuța a împlinit 7 ani în urmă cu câteva zile. Care este motivul pentru care actorul a lipsit?

Gallery

Fiica cea mare a lui George Burcea, din mariajul cu Andreea Bălan, a împlinit frumoasa vârstă de 7 ani. Artista, alături de noul ei iubit, Victor Cornea, i-au organizat Ellei o petrece de zile mari. Zilele trecute, cântăreața a postat mai multe poze și videoclipuri de la petrecerea de ziua de naștere a Ellei.

Detaliul pe care toată lumea l-a observat este că tatăl fetei, George Burcea, a fost marele absent  de la petrecere. Toată lumea se întreabă de ce actorul a lipsit într-o ziua așa importantă.

George Burcea a plecat din țară. Unde se află actorul

Ei bine, George Burcea a spulberat toate zvonurile în legătură cu absența sa de la petrecerea de ziua fiicei sale. Actorul nu era în țară de ziua Ellei, ci se afla în SUA. Cel mai probabil, actorul urmează să înceapă filmările pentru sezonul 2 al serialului „Wednesday”, care a devenit un adevărat fenomen la nivel global.

Așadar, în urmă cu puțin timp, George Burcea a postat, la story, un video în care a dat tag că se află în Los Angeles, acesta este motivul pentru care a fost absent de la petrecerea de ziua fiicei sale.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni