• PRO TV
  • Mr. Pink, gest de milioane pentru Irinel Columbeanu. Milionarul chinez este dispus să scoată bani din buzunar, pentru a-l duce într-un azil din America

Mr. Pink, gest de milioane pentru Irinel Columbeanu. Milionarul chinez este dispus să scoată bani din buzunar, pentru a-l duce într-un azil din America

Mr. Pink, gest de milioane pentru Irinel Columbeanu. Milionarul chinez este dispus să scoată bani din buzunar, pentru a-l duce într-un azil din America

Mr. Pink pare că nu a rămas indiferent la problemele cu care se confruntă Irinel Columbeanu și ar fi recurs la un gest demn de lăudat. Omul de afaceri ar fi dispus să facă un gest mare pentru fostul soț al iubitei sale.

Gallery

​Deși are o relație cu Monica Gabor, Mr. Pink ar fi fost impresionat de momentele grele prin care Irinel Columbeanu trece, motiv pentru care, s-ar fi oferit să îl ajute în acest sens. Fostul milionar de la Izvorani a ajuns la azil, în urmă cu aproximativ o lună.

Mr. Pink ar putea plăti azilul lui Irinel Columbeanu

De câteva săptămâni, Irinel Columbeanu s-a mutat într-un azil de bătrâni, dar nu își permite să plătească toate cheltuielile, deoarece singura lui sursă de venit este pensia, suma fiind, însă, una destul de mică. Prin urmare, fiica lui și unii apropiați i-au donat bani, pentru a acoperi cheltuielile o perioadă.

Cu toate acestea, marele ajutor ar putea veni chiar de unde unele persoane s-ar fi așteptat cel mai puțin, și anume, de la Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor. Afaceristul chinez s-ar fi oferit să suporte toate cheltuielile necesare, pentru ca fostul afacerist să se mute într-un azil, în America.

Decizia ar fi fost luată de dragul Irinucăi, pentru a putea fi mai aproape de ea și pentru a petrece mai mult timp împreună. Irinel Columbeanu și fiica lui sunt separați de câțiva ani, de când Monica Gabor a luat decizia de a se muta peste ocean.

Irinel Columbeanu ar putea accepta propunerea lui Mr. Pink

Irinel Columbeanu chiar ar putea să accepte ajutorul, fiind conștient de problemele pe care le are. Problemele financiare ale acestuia au fost recunoscute inclusiv de directorul azilului, care a precizat că nu îl poate ține gratuit mai mult de două luni.

„I-a spus că, dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot, pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală. Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui”, a declarat un apropiat al acestuia, conform Cancan.

Sursa foto: Agerpres/ Facebook/ Instagram/ capturi Youtube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni