• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 16 - 22 octombrie 2023. Gemenii au parte de o aventură amoroasă, Taurii stau bine cu banii

Horoscop săptămâna 16 - 22 octombrie 2023. Gemenii au parte de o aventură amoroasă, Taurii stau bine cu banii

Horoscop săptămâna 16 - 22 octombrie 2023. Gemenii au parte de o aventură amoroasă, Taurii stau bine cu banii

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 16 - 22 octombrie 2023.

Horoscop Berbec săptămâna 16 - 22 octombrie 2023

Dragoste– În jurul datei de 20 octombrie, în sectorul relațiilor, se formează un aspect strâns între Soare și Mercur, planeta comunicării. Este posibil să reiei niște discuții mai vechi sau să apară persoane din trecut cu care nu ai încheiat o etapă.
Bani – Luni și marți depui eforturi pentru a intra în posesia unor sume de bani. S-ar putea să apară și evenimente neprevăzute sau surprize într-un context financiar, care are legătură cu un proiect pe care îl ai în desfășurare. Mercur, planeta comunicării, intră în 22 octombrie, în zodia Scorpion, pe sectorul intereselor financiare și te va ajuta, în perioada următoare, să administrezi mai bine sumele și bunurile pe care le deții cu partenerul de cuplu.
Muncă – În relația cu șefii pot să apară de tensiuni din cauza unui aspect tensionat, dar constructiv, care se formează între Pluton, planeta transformărilor profunde, și Mercur, din casa parteneriatelor profesionale. În funcție de cum vei ști să porți niște discuții, termenii unui contract se poate schimba sau chiar rupe.

Horoscop Taur săptămâna 16 - 22 octombrie 2023

Dragoste– În prima parte a săptămânii, ai grijă cum pui problema în relația cu partenerul de cuplu, pentru că tinzi să impui niște lucruri, ceea ce nu va fi pe placul acestuia! Duminică, Mercur, planeta comunicării, își face intrarea în zodia Scorpion, respectiv în casa relațiilor, și urmează o perioadă, în care vei fi determinat să rezolvi anumite chestiuni în cuplu, să afli de ce partenerul a acționat într-un anumit fel sau a luat decizii, cu care nu ai fost de acord.
Bani – Miercuri și joi sunt două zile bune din punct de vedere financiar. S-ar putea să intri în posesia unor acte importante juridice, o moștenire sau cineva din familie îți cere ajutorul/sfatul pentru a administra cât mai bine niște bunuri.
Muncă– La serviciu, au loc discuții despre organizare, sarcini și condiții de muncă. S-ar putea să se reia niște dialoguri sau să se reediteze niște situații, peste care nu mai poți trece cu vederea. Conjuncția dintre Soare și Mercur formează un aspect conflictual cu Pluton, planeta guvernatoare a relațiilor și parteneriatelor, în tranzit prin casa principiilor filosofiei de viață. Posibil să ai viziuni diferite față de colegii sau șefii tăi și să să simți că nu mai poți funcționa în echipa în care te afli.

Horoscop Gemeni săptămâna 16 - 22 octombrie 2023

Dragoste– Joi și vineri sunt două zile dinamice în planul relațiilor personale. Luna în tranzit prin zodia Săgetător va forma un aspect armonios cu Soarele și Mercur, în tranzit prin casa iubirii, flirtului și cuceririlor. Așadar, în partea a doua a săptămânii este posibil să ai o aventură romantică sau dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, ai posibilitatea să reaprinzi flacăra iubirii.
Bani – Sectorul financiar peste activat, în partea a doua a săptămânii, de un aspect tensionat care se formează între Pluton, guvernatorul casei muncii, și conjuncția (alăturarea) dintre Soare și Mercur. Este posibil încerci să ai niște discuții cu șefii, legate de bani și de sarcinile în plus pe care le-ai primit în ultima perioadă.
Muncă– Primele două zile ale săptămânii sunt foarte active la locul de muncă, cu multe sarcini, dar și satisfacții profesionale. În ultima zi a săptămânii, Mercur, guvernatorul tău, începe să tranziteze zodia Scorpion, respectiv casa muncii, și până pe 10 noiembrie, vei încerca să îți reorganizezi activitățile și rutina zilnică. Poți primi și oferte noi de job sau să începi activități noi extraprofesionale.

Horoscop Rac săptămâna 16 - 22 octombrie 2023

Dragoste– Conjuncția care se formează între Soare și Mercur, din casa vieții de familie, în partea a doua a săptămânii, vine să aducă discuții cu partenerul de cuplu, legate de administrarea sarcinilor gospodărești. În weekend pot să apară divergențe cu partenerul și fiecare să-și impună punctul de vedere într-o chestiune familială, însă discuția va fi constructivă, pentru că de acum încolo vă veți organiza mult mai bine.
Bani – Posibil în această săptămână să primești niște sume de bani de la familie, în special de la părinți.
Muncă– Intrarea lui Mercur, guvernatorul casei comunicării, în zodia Scorpion, din 22 octombrie, într-o casă a creativității, va aduce multă inspirație și intuiție în proiectele tale profesionale. Așadar până pe 10 noiembrie valorifică-ți potențialul!

Horoscop Leu săptămâna 16 - 22 octombrie 2023

Dragoste– În prima parte a săptămânii te preocupă rezolvarea unor chestiuni, care au legătură cu casa și familia și chiar dacă nu reușești să iasă totul așa cum îți propui, intrarea lui Mercur, din 22 octombrie, în sectorul asociat casei și vieții de familie, vine să ajute cu idei sau o comunicare mult mai bună cu cei cu care conviețuiești.
Bani – Conjuncția (alăturarea) care se formează între Soare, guvernatorul tău, și Mercur, planeta comunicării, ambele în tranzit prin casa comunicării și exprimării opiniilor, aduce rezolvări și un succes într-o negociere.
Muncă– Ultima parte a săptămânii este mai dinamică la locul de muncă, cu multe sarcini și termene limită de respectat. Atenție la relațiile cu colegii, pentru că există un context astral tensionat, între Mercur, planeta comunicării, și Pluton, din casa muncii!

Horoscop Fecioara săptămâna 16 - 22 octombrie 2023

Dragoste– Sectorul sentimental se activează în weekend, când este posibil să apară unele conflicte în raport cu partenerul de cuplu. Tensiunile interioare pe care le-ai avut, în ultima perioadă, și tranzitul lui Mercur, guvernatorul tău, prin casa comunicării, vor ieși la suprafață cu scopul să clarifici un context amoros.
Bani – Vești bune vin pentru tine săptămâna aceasta în planul financiar. Dacă îți dorești o mărire salarială, conjuncția care se formează între Soare și Mercur, din casa banilor, te ajută în relația cu șefii. Ai argumente și susții solicitarea salarială cu rezultatele pe care le-ai avut.
Muncă– În primele două zile ale săptămânii ești foarte activă la locul de muncă. Ai idei, te lansezi în dezbateri și susții punctele de vedere cu tărie, mai ales când știi că ai dreptate. În partea a doua a săptămânii, s-ar putea să primești o propunere de participare la niște cursuri sau seminarii.

Horoscop Balanță săptămâna 16 - 22 octombrie 2023

Dragoste– Conjuncția (alăturarea) dintre Mercur și Soare, din casa personalității, aduce discuții în raport cu partenerul de cuplu, legate de planurile voastre în comun. De asemenea, este un moment în care poți lua decizii importante de viață, de relație, de cuplu. Atenție la relațiile cu familia, mai ales în weekend, când se formează un aspect tensionat și s-ar putea să iasă la iveală nemulțumiri mai vechi!
Bani – Posibil, în primele două zile ale săptămânii, să ai niște cheltuieli mai mari. S-ar putea să apară și situații neprevăzute, așa că fii pregătită să faci față unor cheltuieli neașteptate! În ultima zi a săptămânii, Mercur începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv casa banilor, și până pe 10 noiembrie, aduce discuții despre bani, propuneri și negocieri.
Muncă- La serviciu este posibil să încerci să îndrepți o relație profesională. Pe de altă parte, dacă ai colegi noi, va fi nevoie să-ți rezervi timp și pentru aceștia, să le explici ce au de făcut sau care este fluxul sarcinilor.

Horoscop Scorpion săptămâna 16 - 22 octombrie 2023

Dragoste– În planul relațiilor, începutul și finalul săptămânii este activ, mai ales că Mercur, planeta comunicării, intră în zodia Scorpion, duminică, și urmează o perioadă, până pe 10 noiembrie, în care ești invitat să porți dialoguri, să clarifici niște chestiuni din trecut, care acum se reeditează.
Bani – Miercuri și joi se întrevede activitate în conturile tale. S-ar putea să faci niște cumpărături mai mari. Vești legate de bani și de salarizare poți afla, tot în partea a doua a săptămânii, mai ales că urmează o schimbare în departamentul în care lucrezi.
Muncă– Axa muncii este dinamizată, în această săptămână, de două aspecte importante: conjuncția care se formează între Soare, guvernatorul carierei și relațiilor cu șefii, și Mercur, astrul comunicării, dar și aspectul tensionat cu Pluton, guvernatorul tău, în tranzit prin casa comunicării. Așadar, afli secrete, lucruri pe care șefii sau unii colegi le ascund și nu ești de acord cu anumite decizii care se iau. Deși în primă fază ai senzația că lucrurile se încurcă și mai mult, atunci când îți exprimi opinia, discuțiile cu șefii vor fi, într-un final, constructive.

Horoscop Săgetător săptămâna 16 - 22 octombrie 2023

Dragoste– Universul tău interior este activat, la începutul săptămânii, și este posibil să îți revină amintiri sau situații din trecut, care te-au determinat să iei anumite decizii, pe care acum le regreți. Pe fondul acesta astral, duminică, Mercur, astrul comunicării, începe să tranziteze zodia Scorpion și până pe 10 noiembrie răscolește amintirile și trecutul, cu scopul de a-ți face un bilanț și a lăsa în urmă tot ce te ține în loc să evoluezi.
Bani – Finalul săptămânii aduce preocupări pentru bani. S-ar putea să faci eforturi să intri în posesia unor sume, care provin din activități extraprofesionale.
Muncă– Conjuncția care se formează între Soare și Mercur, din casa planurilor de viitor, activează activitățile de pe urma exercitării profesiei. Posibil să vină unele oferte propuneri de la prieteni sau de la persoane cu putere de decizie, care vor să te coopteze într-o echipă sau te recomandă într-un proiect.

Horoscop Capricorn săptămâna 16 - 22 octombrie 2023

Dragoste – Intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Scorpion, pe 22 octombrie, în sectorul planurilor de viitor, vine să dinamizeze și axa sentimentală până pe 10 noiembrie. Dacă ești singur, viața socială se amplifică, ieși mai mult cu prietenii și este posibil să cunoști persoane noi, cu care să legi o prietenie mai apropiată. Persoane noi poți cunoaște și prin intermediul activităților pe care le desfășori, așa că fii atent în jurul tău!
Bani – Situația financiară se poate îmbunătăți, în perioada următoare, datorită unor contracte, proiecte, de pe urmă cărora vei încasa sume importante de bani.
Muncă– Se anunță o săptămână dinamică la capitolul profesional, cu evenimente de natură karmică. Posibil să-ți vină o răsplată pentru un efort din trecut sau ca un rezultat al unor demersuri, în care ai fost corect și ți-ai asumat deciziile respective la momentul respectiv. Conjuncția dintre Soare și Mercur, din casa carierei imaginii și statutului profesional, ar putea să aducă o schimbare favorabilă, să culegi niște roade.

Horoscop Vărsător săptămâna 16 - 22 octombrie 2023

Dragoste– În planul sentimental/relațional este posibil să ai parte de niște schimbări de perspectivă, să ai o altă viziune, prioritățile să ți se schimbe, în urma unor revelații și conștientizări.
Bani – Din punct de vedere financiar nu te poți plânge. Chiar dacă mai există situații în care este nevoie să te implici mai mult, până la urmă reușești să rezolvi și să intri în posesia unor sume de bani, care-ți revin de drept.
Muncă– Începi săptămâna cu discuții cu șefii. Unele parteneriate se pot desfășura în alți termeni, pentru că ești determinat să faci o schimbare. Te va ajuta din 22 octombrie și Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin zodia Scorpion. Așadar, până pe 10 noiembrie, ai timp să clarifici niște situații în planul carierei.

Horoscop Pești săptămâna 16 - 22 octombrie 2023

Dragoste– Relația cu partenerul de cuplu se îmbunătățește, mai ales că cei doi benefici, Venus și Jupiter, formează un aspect favorabil. Bucură-te de o perioadă frumoasă în cuplu!
Bani – Sectorul financiar, al banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau cu alte persoane este dinamizat de conjuncția dintre Soare și Mercur din zodia Balanță. Pentru că se formează și un aspect tensionat cu Pluton, este posibil să faci eforturi să intri în posesia unei moșteniri sau a unor bani/bunuri.
Muncă– Miercuri și joi sunt cele mai active zile în planul profesional, când s-ar putea să ai niște discuții cu șefii, legate de activitățile din perioada următoare. Pe 22 octombrie, Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin casa perfecționării și experiențelor profesionale. Până pe 10 noiembrie este posibil să te înscrii la niște cursuri, să obții o diplomă, o calificare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni