• PRO TV
  • Dublul fenomen astral din 14 octombrie aduce răsturnări de situație în dragoste și finanțe! Care sunt cele mai afectate zodii

Dublul fenomen astral din 14 octombrie aduce răsturnări de situație în dragoste și finanțe! Care sunt cele mai afectate zodii

Dublul fenomen astral din 14 octombrie aduce răsturnări de situație în dragoste și finanțe! Care sunt cele mai afectate zodii

Pe 14 octombrie are loc Luna Nouă și Eclipsa Solară pe gradul 21 din zodia Balanță. Se deschid noi etape în relații, iar nativii Berbec, Balanță, Rac și Capricorn vor resimți mai intens aceste energii astrale.

Luna Nouă anunță noi începuturi, iar Eclipsa Solară aduce energii care se vor resimți mai intens din punct de vedere emoțional. Eclipsa Solară din 14 octombrie aduce schimbări, răsturnări de situație, evenimente neașteptate și bruște, care pot schimba direcția în domeniul din harta astrală guvernat de zodia Balanță. În semnul Balanței, Eclipsa de Soare scoate în evidență relațiile, parteneriatele și asocierile. Evenimentele care se vor desfășura în preajma datei de 14 octombrie vor restabili un echilibru în relații și parteneriate. De asemenea, fenomenul astral invită la conștientizarea unor tipare, care necesită schimbare, pentru a putea evolua în relațiile personale, familiale sau profesionale, dar și în cele bazate pe un interes financiar.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Ce aduce Luna Nouă din zodia Balanță și Eclipsa de Soare pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Eclipsa de Soare și Luna Nouă din zodia Balanță deschide noi etape în relație, dar și în relațiile profesionale, în relațiile cu colegii, dar și cu cei cu care desfășori activități, pentru că Venus, guvernatoarea Lunii Noi, se află în zodia Fecioară și concetrarea va fi pe rutina zilnică, activitățile și programul de lucru. Pe de altă parte, important este și Soarele, care îți guvernează casa iubirii, copiilor și creativității, unde pot avea loc răsturnări de situație într-un context sentimental.

Taur/ Ascendent în Taur

Eclipsa de Soare și Luna Nouă din zodia Balanță deschide noi etape în relațiile profesionale, pentru că se formează în sectorul muncii, relațiilor cu colegii, rutinei zilnice. Venus, guvernatoarea Lunii Noi, dar și a ta, se află în zodia Fecioară, pe sectorul creativității și valorificării unor pasiuni, așa că este posibil să apară răsturnări de situație la serviciu și să-ți schimbi direcția profesională, să valorifici un talent. Soarele guvernează casa familiei, așa că este posibil să fii determinată de un eveniment care are loc în familie.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Eclipsa de Soare și Luna Nouă din zodia Balanță deschide noi etape în planul sentimental, al copiilor, creativității, valorificării unei pasiuni. Venus, guvernatoarea Lunii Noi, se află în zodia Fecioară, pe sectorul familiei, unde pot să apară evenimente surpriză sau răsturnări de situație privind relațiile familiale. Soarele guvernează casa comuncării, așa că este importantă comunicarea, gândirea și luarea unor decizii, în urma unor evenimente neprevăzute.

Rac/ Ascendent în Rac

Eclipsa de Soare și Luna Nouă din zodia Balanță deschide noi etape în planul vieții de familie, privind spațiul de locuit, relațiile cu părinții, administrarea patrimoniului. Pentru că Venus, guvernatoarea Balanței, se află în Fecioară, pe casa comunicării, este posibil să apară surprize sau evenimente neașteptate în dialogurile pe care le vei iniția și să fii surprinsă de unele reacții. Pe de altă parte, Soarele guvernează casa banilor și a valorilor și s-ar putea să realizezi că trebuie să-ți dai mai multă valoare, pentru a avea caștig de cauză și-n relații, dar și din punct de vedere financiar.

Leu/ Ascendent în Leu

Eclipsa de Soare și Luna Nouă din zodia Balanță deschide noi etape în planul comunicării, gândirii, dezbaterilor, învățării, deplasărilor și interacționării cu ceilalți. Pentru că Venus, guvernatoarea Balanței, se află în Fecioară, pe sectorul financiar, veștile care vin cu surpriză s-ar putea să vizeze banii. Unele contracte se încheie, altele se renegociază sau pot veni bani din alte surse. Soarele, guvernatorul tău, are un rol important, pentru că s-ar putea să iei decizii în funcție de nevoile și dorințele tale.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Eclipsa de Soare și Luna Nouă din zodia Balanță deschide noi etape în planul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau dintr-o activitate independentă. Pentru că Venus, guvernatoarea Lunii Noi, se află în tranzit prin casa personalității tale, iar Soarele guvernează casa frământărilor interioare, este posibil să se rezolve o situație financiară, să apară o răsturnare de situație, la care nu te aștepți.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Eclipsa de Soare și Luna Nouă din zodia Balanță deschide noi etape în planurile tale personale, pentru că se formează în casa personalității și te poți afirma, să ieși în față, să faci niște schimbări. Se activează și axa relațiilor și este posibil să apară răsturnări de situație, să ai niște discuții care să clarifice o situație în cuplu, să realizezi că ai niște nevoi și dorințe, care nu ți-au fost îndeplinite și nu vrei să mai faci compromisuri.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Eclipsa de Soare și Luna Nouă din zodia Balanță se formează pe sectorul frământărilor interioare, izolării și introspecției, iar Venus, guvernatoarea Balanței, se află în casa planurilor de viitor. Pe de altă parte, Soarele guvernează casa carierei și aspirațiilor profesionale, așa că este posibil să apară evenimente neașteptate și răsturnări de situație în sfera profesională, la nivelul conducerii firmei în care lucrezi.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Eclipsa de Soare și Luna Nouă din zodia Balanță deschide noi etape în sectorul prietenilor, protectorilor și planurilor de viitor. Venus, guvernatoarea Lunii Noi, se află în casa carierei, imaginii și statutului, semn că pot să apară surprize în planurile tale, mai ales dacă apar divergențe de opinii și principii, Soarele guvernând sectorul asociat filosofiei de viață.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Eclipsa de Soare și Luna Nouă din zodia Balanță deschide noi etape în planul profesional, în relațiile cu șefii sau conducerea, privind obținerea unei funcții. Venus, guvernatoarea Balanței, se află în tranzit prin casa studiilor și perfecționării profesionale și pot să apară surprize, să fie nevoie să obții o diplomă, un atestat, să începi o formă de școlarizare, mai ales că Soarele îți guvernează casa intereselor financiare și mărirea veniturilor poate ține de o calificare.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Eclipsa de Soare și Luna Nouă din zodia Balanță deschide noi etape în sectorul asociat studiilor, pregătirii profesionale, lărgirii orizonturilor cunoașterii, privind susținerea unor examene/concursuri, participarea la cursuri sau seminarii într-un domeniu de interes pentru tine. Pentru că Venus, guvernatoarea Lunii Noi, se află în casa banilor proveniți din alte surse decât salariile, și Soarele guvernează casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, este posibil să apară răsturnări de situație sau evenimente neașteptate, care să schimbe cursul unui contract/parteneriat/ relație.

Pești/ Ascendent în Pești

Eclipsa de Soare și Luna Nouă din zodia Balanță deschide noi etape în sectorul intereselor financiare și a banilor/bunurilor deținute la comun cu partenerul, a intimității și relațiilor. Pentru că Venus, guvernatoarea Lunii Noi, se află în tranzit prin casa relațiilor, iar Soarele guvernează casa muncii, sunt importante relațiile de muncă, contractele, de pe urma cărora ai putea obține beneficii.Nu sunt excluse evenimente neașteptate, surprize sau răsturnări de situație în planul financiar.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni