• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au mai dat o șansă. Cum au fost surprinși cei doi, după ce au spus că nu mai există cale de împăcare

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au mai dat o șansă. Cum au fost surprinși cei doi, după ce au spus că nu mai există cale de împăcare

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au mai dat o șansă. Cum au fost surprinși cei doi, după ce au spus că nu mai există cale de împăcare

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat, la scurt timp după ce o persoană apropiată divei a mărturisit că între cei doi nu mai există cale de împăcare.

Gallery

​Bianca Drăgușanu și milionarul au anunțat în urmă cu aproximativ o lună că nu mai formează un cuplu, lăsându-se cu înțepături în spațiul public. Cei doi au fost împreună timp de trei ani, însă, după ce Gabi Bădălău ar fi călcat strâmb și și-a găsit alinarea în brațele altei femei, diva a mărturisit că nu mai există cale de împăcare, ba chiar i-a dat block în mediul online.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au ieșit la date

Ei bine, separe că cei doi au ajuns la gânduri mai bune și și-au mai dat o șansă. Recent, paparazzi i-au surprins pe cei doi într-un mall din Capitală.

Îmbrăcați casual, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au venit cu aceeași mașină la mall și s-au grăbit să meargă la cinematograf, ca doi tineri îndrăgostiți.

După film, au mers împreună acasă, semn că împăcarea a fost cu succes, potrivit cancan.ro.

În urmă cu câteva zile, o persoană apropiată a celor doi a declarat că ruptura s-a produs după ce Gabi Bădălău ar fi ieșit cu o altă femeie.

„Gabi s-a afișat cu altă femeie la trei zile de când se certaseră! Asta deși jura că o iubește profund pe Bianca și le spunea prietenilor că e ea nebună și exagerată cu gelozia. Ei bine, iată că ea a avut dreptate. Dacă el era deja în brațele altei femei, la doar trei zile de la despărțire, vă dați seama că el și femeia respectivă se vedeau și pe vremea în care el era cu Bianca. Nu mai există cale de împăcare, ea chiar îl urăște”, a declarat o persoană apropiată celor doi, pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni