• PRO TV
  • „Au strălucit ca două regine”. Beyonce a fost alături de Taylor Swift la premiera filmului ei, „ErasTour”

„Au strălucit ca două regine”. Beyonce a fost alături de Taylor Swift la premiera filmului ei, „ErasTour”

„Au strălucit ca două regine”. Beyonce a fost alături de Taylor Swift la premiera filmului ei, „ErasTour”

Miercuri seara, pe 11 octombrie, a avut loc premiera mondială a filmului concert „Eras Tour” al lui Taylor Swift, la Los Angeles. Cântăreața a fost susținută de prietenii și colegii din showbiz. Fotografiile în care pozează alături de Beyoncé au făcut înconujurul lumii.

„Au strălucit ca două regine” pe covorul roșu, scriu admiratorii entuziasmați ale celor două cântărețe. Taylor Swift a purtat o rochie lungă, de culoare bleu, în valoare de aproape 12.000 de dolari. Beyoncé a preferat un costum negru, mulat, prevăzut cu un corset metalic de efect, realizat de LaQuan Smith, cizme negre și ochelari de soare sofisticați.

Gallery

„Apreciez că sunteți aici, pentru că această noapte este o amintire importantă pentru mine”, a spus Swift, prezentând filmul foarte așteptat în fața unui auditoriu plin de celebrități, precum Beyoncé, Adam Sandler, Julia Garner, Maren Morris, Flavour Flav, Karamo Brown, Hayley Kiyoko, Becca Tilley, Simu Liu, Molly Sims, Jennifer Meyer și Mariska Hargitay, precum și proprietarul Grove, Rick Caruso.

„Sunt atât de bucuros că nu voi ști niciodată cum ar fi fost viața mea fără influența lui @beyonce”, a scris Swift. „Modul în care ne-a învățat pe mine și pe fiecare artist de aici să încalcăm regulile și să sfidăm normele industriei. Spiritul ei generos, versatilitatea ei. Ea a fost o lumină călăuzitoare de-a lungul carierei mele și faptul că a apărut în seara asta a fost ca un adevărat basm”, a mai spus Taylor Swift, scrie variety.com

Un filmuleț în care cele două dive apar în sala de cinema, a adunat aproape 7 milione de like-uri.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Pentru filmul-concert „The Eras Tour” a fost o cerere de bilete "fără precedent”, scrie filmnow.roCântăreaţa Taylor Swift este considerată un adevărat fenomen în Statele Unite. Ea doboară recorduri cu fiecare album nou lansat.

Sursă foto: Facebook/ Glamour Magazine UK, E! News 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni