• PRO TV
  • Dana Roba a fost hărțuită de soțul ei aflat în închisoare: „Cred că înnebunește după gratii”

Dana Roba a fost hărțuită de soțul ei aflat în închisoare: „Cred că înnebunește după gratii”

Dana Roba a fost hărțuită de soțul ei aflat în închisoare: „Cred că înnebunește după gratii”

Dana Roba se află în continuare în atenția publicului, după ce în urmă cu câteva luni a fost snopită în bătaie de propriul ei soț, Daniel Balaciu. Bărbatul a lovit-o pe make-up artistă de opt ori cu ciocanul în cap, apoi a lăsat-o să zacă în propriul sânge timp de 5 ore.

Gallery

​Dana Roba a petrecut aproximativ o lună pe patul de spital, într-o comă indusă, iar în tot acest timp medicii nu îi dădeau foarte multe șanse de supraviețuire. Ca printr-un miracol, make-up artista a reușit să scape cu viață din acest calvar, însă chiar și astăzi se confruntă cu semnele violenței. 

Recent, Daniel Balaciu a fost trimis în judecată pentru ororile la care a supus-o pe soția sa, însă neagă în fața magistraților faptele comise. Acesta susține că nu a intenționat să o ucidă pe Dana și că femeia nu se afla într-o stare foarte gravă atunci când a sunat la 112. Medicii ajunși la fața locului au găsit-o, însă, desfigurată, cu capul spart și a fost supusă unei operații pe creier, timp de 9 ore.

După 6 luni de la tragicul eveniment, Dana Roba încă are probleme cu Daniel Balaciu.  Bărbat i-a făcut soției sale două plângeri penale: una pentru evaziune fiscală și cealaltă pentru abandon.

„Am fost marți și miercuri la poliție pentru că Daniel, momentan actualul meu soț, mi-a făcut două plângeri penale: una pentru evaziune fiscală la salonul de machiaj și cealaltă plângere pentru că eu mi-am abandonat copiii. Adică el zice că îmi las fetele în casă și plec la muncă. El nu mai știe ce să facă.

Cred că înnebunește după gratii dacă nu deja s-a întâmplat asta. Din câte știu, până acum, un procent de 90% îi dă faptă premeditată de omor. Asta înseamnă că ar trebui să ia în jur de 20/25 de ani de închisoare. A fost supus și unui test poligraf, după cele întâmplate, pe care l-a picat. A spus că eu am pus ciocanul în casă ceea ce nu este adevărat și s-a dovenit la testul poligraf', a declarat Dana Roba pentru Click!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni