• PRO TV
  • Fiica lui Irinel Columbeanu, Irinuca, are deja permis de conducere în SUA:„Conduce de la 15 ani” Ce spune Ramona Gabor despre nepoata ei

Fiica lui Irinel Columbeanu, Irinuca, are deja permis de conducere în SUA:„Conduce de la 15 ani” Ce spune Ramona Gabor despre nepoata ei

Fiica lui Irinel Columbeanu, Irinuca, are deja permis de conducere în SUA:„Conduce de la 15 ani” Ce spune Ramona Gabor despre nepoata ei
Sursa: Instagram

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu din mariajul cu Monica Gabor, este o adolescentă exemplu, chiar mătușa ei, Ramona Gabor, a lăudat-o public.

Gallery

Nu mai este un secret că Irinuca este o adolescentă responsabilă, la doar 16 ani își câștigă proprii bani din vânzarea de tablouri, ba mai mult, are și permis de conducere.

Irinuca conduce de la vârsta de 15 ani

Fiica lui Irinel Columbeanu a devenit o domnișoară în toată regula, este înaltă, frumoasă și foarte inteligentă. Irinuca locuiește în Statele Unite al Americii, alături de mama ei, Monica Gabor, și de soțul acesteia, Mr. Pink.

Ramona Gabor, mătușa tinerei, a oferit detalii despre Irinuca, precizând că și-a luat deja permisul de conducere, îi place să meargă la școală și este foarte mândră de ea.

„Irina nu mai e un copil. A crescut, e înaltă, e frumoasă, îi place foarte mult să meargă la școală.

Și-a luat permisul de conducere. Conduce de la 15 ani, sunt foarte mândră de ea. E foarte deșteaptă, e un o cu suflet bun, e minunată”, a spus Ramona Gabor, potrivit WOWNews.

Mai mult, Ramona Gabor a dezvăluit că iubește să petreacă timp cu nepoata ei, ba chiar gătesc împreună.

„Ne place mult să gătim împreună, să stăm la masă, cred că asta e activitatea preferată în familie. Dacă vrem ceva pe chinezesc o lăsăm pe Monica, nu ne certăm în bucătărie.”, a mai spus aceasta.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni