• PRO TV
  • Cât l-ar fi costat pe Irinel Columbeanu să nu apară în public videoclipul obscen cu Monica Gabor, filmat pe gaura cheii

Cât l-ar fi costat pe Irinel Columbeanu să nu apară în public videoclipul obscen cu Monica Gabor, filmat pe gaura cheii

Cât l-ar fi costat pe Irinel Columbeanu să nu apară în public videoclipul obscen cu Monica Gabor, filmat pe gaura cheii

Irinel Columbeanu și Monica Gabor ocupau primle pagini ale tabloidelor la începutul anilor 2000, atunci când și-au afișat public relația. Aceștia erau tineri, plini de bani și își satisfăceau toate poftele, indiferent de locul în care se aflau.

Gallery

​Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc, din cauza diferenței mari de vârstă dintre cei doi. Când s-au cunoscut, fostul om de afaceri avea 48 de ani, iar frumoasa Monica abia împlinise 18. Aceștia au trăit o tumultoasă poveste de dragoste, s-au căsătorit în 2006, iar în 2007 fotomodelul a născut-o pe Irinuca. 

În toată această perioadă, Monica Gabor și Irinel Columbeanu se afișau constant împreună, îmbrăcați la patru ace. Frumoasa șatenă purta mereu rochii care îi evidențiau formele, iar fostul om de afaceri se afișa în public în cele mai scumpe costume. 

La un moment dat, aceștia, aflați la un restaurant cu specific chinezesc, au hotărât să meargă în separeu. Acolo s-a desfășurat o adevărată scenă de amor, care a fost filmată prin gaura cheii de către un cetățean cu identitate necunoscută. Ulterior, acesta a început să îl șantajeze pe Irinel, cerându-i 3000 euro pentru ștergerea imaginilor compromițătoare, notează Click. 

Gallery

​Povestea de dragoste dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu 

​Irinel Columbeanu și Monica s-au căsătorit în 2006 și au avut ceea ce presa a numit la vremea respectivă „nunta anului”. În timpul petrecerii, sub ploaia de artificii, Monica a mărturisit că este însărcinată, iar la începutului anului 2007 a adus-o pe lume pe Irina Columbeanu, unicul copil al lui Irinel.

Cuplul a divorțat după 5 ani de relație, iar Irinel a declarat în repetate rânduri că a regretat decizia de a se separa de mama copilului său. Monica a plecat în Statele Unite ale Americii, unde locuiește și-n prezent, iar Irina a rămas în grija tatălui. În 2018, Irinuca s-a mutat în America, alături de mama ei și iubitul chinez al acesteia, Mr. Pink.

​Sursă foto: Agerpres/ Facebook/ Instagram/ capturi Youtube 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni