• PRO TV
  • Irinel Columbeanu, prima apariție publică, după ce s-a mutat la azil. Cum arată acum fostul om de afaceri

Irinel Columbeanu, prima apariție publică, după ce s-a mutat la azil. Cum arată acum fostul om de afaceri

Irinel Columbeanu, prima apariție publică, după ce s-a mutat la azil. Cum arată acum fostul om de afaceri

Irinel Columbeanu a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a anunțat că s-a mutat la azilul în care, cândva, și tatăl său a locuit. Acesta, la scurt timp după anunțul neașteptat, a avut prima apariție în fața camerelor de filmat.

Gallery

Irinel Columbeanu se află în acest moment la un azil de bătrâni, acolo unde atât tatăl lui, cât și Zina Dumitrescu au locuit. Acesta susține că se simte bine, însă a fost nevoit să ia această decizie din cauza singurătății. Fostul om de afaceri a ținut să fie precaut și a preferat să se interneze din timp, în loc să aștepte un moment de slăbiciune.

„Și tatăl meu a fost aici și cunoșteam despre ce este vorba. Iar acolo unde am locuit până în prezent, locuind singur, am gândit că dacă mi se înrăutățește starea fizică, dacă mi se întâmpla ceva, nu avea nimeni cum să mă îngrijească”, a spus acesta.

După anunțul mutării, care a șocat o țară întreagă, Irinel Columbeanu a avut și prima apariție în spațiul public. Acesta s-a prezentat la emisiunea online „Exclusiv VIP”, acolo unde a făcut mai multe declarații despre starea lui de spirit. Oamenii au observat, totuși, că Irinel arată mai slăbit decât în urmă cu câteva luni. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ ACUM)

Irinel Columbeanu a fost vizitat la azil de fosta iubită tinerică, Oana

Irinel Columbeanu s-a făcut remarcat de-a lungul anilor și datorită calităților sale de cuceritor. Acesta a avut constant relații cu femei mult mai tinere decât el, la adresa cărora nu are decât cuvinte de laudă. În interviul acordat sursei citate anterior, fostul om de afaceri a dezvăluit că a fost vizitat de Oana, tânăra cu care a avut o relație timp de câțiva ani.

„M-au vizitat foarte mulți prieteni. Fosta mea prietenă Oana, ea m-a vizitat acolo, în legătură cu ceilalți, cu scuzele de rigoare, nu… am prefera să nu le dau numele”, a spus Columbeanu

Cine este Oana Cojocaru, tânăra care l-a vizitat pe Irinel la azil

Prima iubită oficială a lui Irinel după divorțul de Monica Gabor a fost Oana Cojocaru. Cu 40 de ani mai tânără decât fostul milionar, Oana a trăit o perioadă în vila acestuia de la Izvorani.

După ce și-a pierdut mare parte din avere, cuplul s-a mutat într-un apartament din Capitală. Cei doi s-au despărțit în cele din urmă, însă păstrează și acum legătura.

Sursă foto: Irinel Columbeanu/Facebook, Captură ecran/YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni