• PRO TV
  • Ioana Filimon, locul 2 la Miss Fit Model! Transformare spectaculoasă pentru fosta concurentă de la „Ferma”

Ioana Filimon, locul 2 la Miss Fit Model! Transformare spectaculoasă pentru fosta concurentă de la „Ferma”

Ioana Filimon, locul 2 la Miss Fit Model! Transformare spectaculoasă pentru fosta concurentă de la „Ferma”

A fost Miss România 2016, iar acum s-a apucat de culturism și a urcat pe podium la Miss Fit Model. Mândră de reușita sa, Ioana Maria Filimon a postat câteva imagini din cadrul competiției și le-a mulțumit celor care au susținut-o. Internauții au fost impresionați de transformarea fostei regine a frumuseței și au felicitat-o pentru performanța sa.

Gallery

​Ioana Filimon este una dintre cele mai sexy prezențe din showbizul românesc, iar telespectatorii au avut ocazia s-o vadă în show-uri precum: „Ferma” sau „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. (Vezi imaginile cu Ioana de la competiție și cum arată în prezent în GALERIA FOTO de mai sus)

​După ce a câștigat mai multe concursuri de frumusețe, Ioana s-a reorientat către un alt domeniu. Bruneta e pasionată de fitness așa că s-a înscris la Miss Fit Model, competiție pentre care s-a pregătit intens timp de trei săptămâni. Timișoreanca a urcat pe podium și a obținut Locul 2 la primul ei concurs.

„Miss Fit Model - Locul 2. Primul meu concurs de genul acesta și am vrut să împărtășesc aceste imagini cu voi NU pentru a-mi expune corpul, ci pentru ca în spatele acestor poze se află 3 săptămâni de antrenament intensiv a câte 2-3 ore pe zi și voiam “sa mă laud” cu munca mea pentru ca doar eu știu cat de mult m-am chinuit sa ajung într-un timp așa de scurt la o forma potrivită de un concurs de Fitness. Sunt extrem de mândră de ceea ce am realizat și am vrut să-mi exprim recunoștința față de oamenii care m-au susținut pe parcursul transformării mele”, a scrie Ioana pe contul de Instagram, acolo unde le-a mulțumit tuturor celor care au făcut posibilă participarea ei la competiție.

„Făcând această postare doresc să-i inspir pe alții și să le arăt că prin determinare si muncă, transformările incredibile sunt posibile chiar și în doar 3 săptămâni! P.S. Felicitări tuturor concurentelor. Cu toate suntem câștigătoare indiferent de locul obținut”, a adăugat Ioana.

Ioana este destul de activă pe contul de Instagram, acolo unde are peste 131.000 de urmăritori.

„Bravo, Ioana Campioana”, „Ce tare ești … felicitări”, „Ești superbă”, „Felicitări Ioana!! mereu învingătoare”, „Frumos tot ce văd”, „Chiar ești superbă!”, „Felicitări, fată ambițioasă!” Tu, nu doar că arăți bombă, dar ești foarte frumoasă”, „Meriți din plin”, „Wow...ce transformare”, „Asta da surpriză!”, „Felicitări! se vede ca te-ai bucurat de rezultat. Ține-o tot așa!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de urmăritorii Ioanei.

În urmă cu doi ani, Ioana, care a studiat Inginerie și Protecția Mediului, a lăsat Capitala și s-a mutat la Timișoara, orașul ei natal, acolo unde a demarat o afacere cu panouri LED. Potrivit Click!, în martie 2023, bruneta lucra la aeroportul din Timișoara și declara că este împlinită din toate punctele de vedere.

Fotografii: Instagram @IoanaMariaFilimon

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni